Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics)

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Η ήττα-σοκ από τον Άρη στη Λεωφόρο έβγαλε τον Παναθηναϊκό ουσιαστικά εκτός τίτλου, με τον κόσμο του Τριφυλλιού, που ήταν στο γήπεδο αλλά και μέσω των social media, να τα βάζει με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και με τον Φατίχ Τερίμ.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με πανό στη Λεωφόρο επιτέθηκαν κατά του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Άρη «γιούχαραν» τους ποδοσφαιριστές και τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος έκανε δηλώσεις υπό αποδοκιμασίες.

Διαβάστε επίσης: Λουτσέσκου: «Σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που τη βοηθούν όλοι»

Όσοι οπαδοί του Τριφυλλιού δεν βρέθηκαν στο γήπεδο, μετά το τέλος του παιχνιδιού μπήκαν στα social media ΠΑΕ Παναθηναϊκός και «έκραξαν» τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και τον Τούρκο προπονητή, ο οποίος δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Η οργή στον «πράσινο» στρατόπεδο ξεχειλίζει, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να τα «χώνει» σε όλους, μετά την αποτυχία της ομάδας να πάρει το πρωτάθλημα.

«Ξεφτίλες! Από τον πρόεδρο μέχρι τον προπονητή και τους παίκτες παλτά που φέρατε», «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος. Ντροπή σας. Μας έχετε βγάλει την ψυχή τόσα χρόνια», «Μια ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος. Εχω μεγάλη περιέργεια να μας πει πως νιώθει τώρα ο πρόεδρος της καρδιάς μας», «Ντροπή σας», «Μόνο πίκρες. Διαλύστε το να τελειώνουμε», «Ντράπηκε και η ντροπή», «Για κλάματα ένα ποδοσφαιρικό αίσχος», «Απογοήτευση, ντροπή, ξεφτίλα. Η διοίκηση ανύπαρκτη, μας κοροϊδεύει τόσα χρόνια», «Όσο υπάρχει ο Αλαφούζος πρωτάθλημα δεν θα δούμε», «Ντροπές του συλλόγου και της ιστορίας του», «Μας τιμώρησε το ίδιο το ποδόσφαιρο», «14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και συνεχίζουμε σταθερά», ήταν μερικά από τα σχόλια στα social media.

Δείτε τα σχόλια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ