Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Τζούρισιτς, επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη (7/5)

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Τζούρισιτς, επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη (7/5)

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη των play-offs - Τετραήμερο ρεπό για τους πράσινους οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τρίτη του Πάσχα (8/5)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), την τελευταία τους προπόνηση πριν από την τετραήμερη άδεια για τις διακοπές στο Κορωπί.

Στα ευχάριστα για το «τριφύλλι» η επιστροφή του Φίλιπ Τζούρισιτς στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Από εκεί και πέρα, ο Μλαντένοβιτς έκανε θεραπεία, οι Ιωαννίδης και Τσέριν αποφόρτιση, ενώ ατομικό έκαναν οι Μπερνάρ και Χουάνκαρ. Η επόμενη προπόνηση των πρασίνων θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα (7/5).

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικό βίντεο: Όλη η θρυλική πορεία του Ολυμπιακού έως τους «4»!

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ:

«Πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τη Μεγάλη Πέμπτη.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Στο πρόγραμμα επανεντάχθηκε ο Τζούριτσιτς. Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε ο Μλαντένοβιτς, αποφόρτιση οι Ιωαννίδης, Τσέριν, ατομικό οι Μπερνάρ, Χουάνκαρ και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Επόμενη προπόνηση την προσεχή Τρίτη το απόγευμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ