Ιγκλέσιας : «O Αστέρας ήταν πάντα ταπεινός σύλλογος που δεν σταματάει να αναπτύσσεται»

Ιγκλέσιας : «O Αστέρας ήταν πάντα ταπεινός σύλλογος που δεν σταματάει να αναπτύσσεται»

Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης, Ματίας Ιγκλέσιας, μίλησε σε Μέσο της Αργεντινής και αναφέρθηκε στην καριέρα και στην καθημερινότητα του στην Ελλάδα.

Απόλυτα περήφανος από την καριέρα του δήλωσε ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος μίλησε σε ιστοσελίδα της Αργεντινής. Επίσης, ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για την καθημερινότητα του στους Αρκάδες, τη σχέση του με τους συμπατριώτες του μέσα στην ομάδα, αλλά και την αγάπη του για το ελληνικό φαγητό.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιγκλέσιας στη «diariouno.com.ar»:

 Είσαι αρκετό καιρό στον Aστέρα. Τι ξεχωρίζεις από την ομάδα;

«Είμαι 3 χρόνια στον Αστέρα! Γνωρίζω τον σύλλογο από όταν ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία. Ήταν πάντα ταπεινός σύλλογος ο Αστέρας, και δεν σταματάει να αναπτύσσεται».

Πώς είναι μια μέρα σου εκεί;

«Η ζωή κυλάει ήρεμα. Σηκώνομαι το πρωί πηγαίνω την κόρη μου στο σχολείο και όταν γυρίζει ξεκουραζόμαστε το μεσημέρι. Τα απογεύματα όταν δεν υπάρχει προπόνηση βγαίνουμε βόλτες στο κέντρο της πόλης».

Υπάρχουν άλλοι Αργεντίνοι στην ομάδα;

«Ναι, κάνουμε πολύ παρέα με τον Χουάν Μουνάφο και την οικογένεια του. Επίσης, βρισκόμαστε αρκετά με τον Ινσάλντο και τον Τόνσο. Η κόρη μου κάνει παρέα με τα παιδιά του Χουάν, πάνε μαζί σχολείο».

Το φαγητό στην Ελλάδα πως είναι; Οργανώνεται μπάρμπεκιου;

«Αρκετές φορές κάνουμε μπάρμπεκιου αλλά μου αρέσει πολύ το ελληνικό φαγητό. Τρώμε πολύ ελληνικό φαγητό όπως παστίτσιο, μουσακά και σουβλάκι».

Μιλάς καλά ελληνικά;

«Ναι, πολύ καλά».

Μένεις κοντά στο γήπεδο της ομάδας;

«Η Τρίπολη είναι μια μικρή πόλη, δεν υπάρχουν πολύ μακρινές αποστάσεις».

Έκανες φίλους από το ποδόσφαιρο;

«Πολλούς. Θα ήταν άδικο να αναφέρω ορισμένους. Είχα την τύχη να γνωρίσω πολύ καλούς ανθρώπους, Ισπανούς, Αργεντίνους, Έλληνες».

Πως αξιολογείς την μέχρι τώρα καριέρα σου;

«Είμαι πολύ περήφανος για την καριέρα μου. Έχω εξελιχθεί χρόνο με το χρόνο. Πάντα πίστευα ότι ο μόνος τρόπος βελτίωσης  είναι η δουλειά. Προσπάθησα να διατηρήσω πάντα την ισορροπία. Ποτέ δεν ξέχασα τις ρίζες μου και η ταπεινοφροσύνη είναι η βάση της καριέρας μου».

Ποια είναι η γνώμη σου για τη Εθνική Αργεντινής;

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος και πιστεύω πολύ στην ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ