AS: «Θέλει τον Γκαρσία ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ» (vid)

AS: «Θέλει τον Γκαρσία ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ» (vid)

Η έγκυρη «AS» αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τσεκάρει την περίπτωση του Ντάνι Γκαρσία της Αθλέτικ Μπιλμπάο

Μεταγραφικό σενάριο από την Ισπανία για τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την έγκυρη «AS», ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τσεκάρει την περίπτωση του Ντάνι Γκαρσία της Αθλέτικ Μπιλμπάο, του οποίου το συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Το «δεν γίνεται έτσι» του Κάρμο, η… κατηφόρα με Φενέρ, ο Ιμπόρα και ο Ολυμπιακός που άλλαξε

Το ισπανικό Μέσο αναφέρει πως ο Βάσκος τεχνικός τσεκάρει τον 33χρονο έμπειρο μεσοαμυντικό της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει συνεργαστεί μαζί του στην Έιμπαρ την τριετία 2015-18 και τον ξέρει καλά. Εκείνο το διάστημα ο Γκαρσία είχε 105 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του 63χρονου προπονητή, μετρώντας συνολικά ένα γκολ και δύο ασίστ.

Τη σεζόν 2015-16 έκανε 35 εμφανίσεις, 38 (δύο στο Κύπελλο) την επόμενη, ενώ έπαιξε σε 32 αγώνες την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Φέτος, ο Ντάνι Γκαρσία μετράει 17 συμμετοχές με τους Βάσκους, όντας πέντε φορές βασικός, ενώ έχει ένα γκολ κόντρα στην Αλμερία. Ωστόσο, με την παρουσία των Μπενιάτ Πράντος, Ουνάι Γκόμεθ, Χαουρεγκίθαρ στον άξονα, την απόκτηση του Γκαλαρέτα, την επιστροφή του Βενσέντορ και το ενδιαφέρον για τον Ιβάν Μάρτιν, πολύ δύσκολα ο έμπειρος χαφ θα βρει χώρο και χρόνο συμμετοχής από εδώ και πέρα στην Μπιλμπάο.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της «AS»:

«Ο Μεντιλίμπαρ έχει προτείνει αρκετούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχει προπονήσει στην Ισπανία και ανάμεσά τους είναι και η περίπτωση του Ντάνι Γκαρσία», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα, αλλά και «ο 33χρονος Ντάνι Γκαρσία μπορεί να χωρέσει στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ