Τζανακάκης : «Χαρούμενος που θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου»

Τζανακάκης : «Χαρούμενος που θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου»

Με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Ελληνας δεξιός μπακ μίλησε για το χρονικό της συμφωνίας, αλλά και τα όνειρά του με τον Αρη της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μανώλης Τζανακάκης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Αρη και σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, έκανε λόγο για την πραγματοποίηση ενός ονείρου. Ο Ελληνας μπακ αποκάλυψε πως ολοκληρώθηκε η συμφωνία, για τον κόσμο, τα έργα στο γήπεδο, αλλά και τον Ούγκο Σόουζα.

Αναλυτικά όσα είπε στον ARENA FM 89,4

Αρχικά σημείωσε: «Όταν τελείωσε αυτό δεν το κρύβω ότι το είχα άγχος το σκεφτόμουν… ο λόγος που ήρθα στον Άρη είναι για να είμαι στη Σούπερ Λιγκ, αυτό ήταν το όνειρο μου να παίξω με τον Άρη στη μεγάλη κατηγορία. Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα και θα πραγματοποιήσω το όνειρο μου».

Για το πως ολοκληρώθηκε το deal: «Ήμουν στην Κρήτη, έκανα το μπάνιο όταν τηλεφώνησε ο μάνατζερ μου και μου είπε να ανέβω να το τελειώσουμε, μετά από μία μέρα. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο, κάτσαμε δύο ώρες και μιλήσαμε και συμφωνήσαμε αμέσως. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση , ήθελα κι εγώ και αυτός, υπήρχαν μικρές διαφορές και καταλήξαμε σε συμφωνία».

Για το αν μίλησε με τον προπονητή (που είχε πει ότι θέλει να ανανεώσει ο Τζανακάκης): «Μου το μετέφεραν, δεν κατάφερα να μιλήσω κάποια στιγμή μαζί του αλλά θα γίνει. Θα κατέβω τώρα για να πάρω τα πράγματα μου, θα έρθω μία εβδομάδα πριν να ξεκινήσω την προετοιμασία μου για να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος όταν ξεκινήσουμε».

Για τον Πάκο Ερέρα και το Θόδωρο Καρυπίδη που θέλουν να χτίσουν ομάδα με στοιχεία της περσινής και καινούριους και ότι ο Άρης ανεβαίνει επίπεδο: «Εννοείται ότι είμαι έτοιμος, όλοι ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δουλεύουμε για προετοιμασία και πιστεύω ότι θα υπάρξει μια καλή μίξη, καλή χημεία για να έχουμε καλό αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα έργα που γίνονται στο γήπεδο: «Είναι παράξενη σαν εικόνα αλλά σκέφτομαι μετά πως θα είναι έτοιμο, να φανούμε αντάξιοι του αγωνιστικού χώρου».

Για το ότι ανανέωσε και ο Ούγκο Σόουζα: «Τον είδα χτες, ήταν πολύ χαρούμενος, το ήθελε, έχει δεθεί πολύ παρά το ότι είναι ένα χρόνο στην ομάδα».

Για τον κόσμο: «Τον θέλουμε δίπλα μας και θα δώσουμε την ψυχή μας για να τον κάνουμε υπερήφανο, πέρασε τέσσερα χρόνια αυτός ο κόσμος πολλά, άλλοι οπαδοί θα είχαν ξενερώσει αυτοί μας στήριξαν και φέτος πρέπει να τους κάνουμε υπερήφανους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ