Επιλογή Ερέρα ο Κομπανί (pic, vid)

Επιλογή Ερέρα ο Κομπανί (pic, vid)

Μια ανάσα από τον Άρη ο 26χρονος μπακ, που πέρσι αγωνίστηκε στην Πάφο.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπιέλ Κομπανί βρίσκεται ο Άρης και το ενδεχόμενο να είναι μια από τις νέες προσθήκες στο ρόστερ του για την επόμενη σεζόν είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό.

Την απόκτηση του 26χρονου Ισπανού εισηγήθηκε ο Πάκο Ερέρα, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά από την πολυετή παρουσία του παίκτη στη Μαγιόρκα, στην οποία αναπτύχθηκε ποδοσφαιρικά. Ο Κομπανί, μάλιστα, με εξαίρεση την περσινή αγωνιστική περίοδο, που φόρεσε τη φανέλα της κυπριακής Πάφου (21 συμμετοχές), έχει περάσει ολόκληρη την καριέρα του στον ισπανικό σύλλογο (135 συμμετοχές συνολικά στην πρώτη και στη δεύτερη ομάδα).

Το αγωνιστικό προφίλ του παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς είναι δεξιός μπακ, που μπορεί να παίξει σε όλη την πλευρά και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να συμβάλλει και στην επίθεση.

Αν όλα πάνε καλά, ο παίκτης θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μέσα στα επόμενα 24ωρα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη, καθώς το κλίμα και από τις δυο πλευρές είναι θετικό.

Κομπάνι: «Εκτιμώ τον Ερέρα»

Ο Ισπανός αμυντικός επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον Arena FM τις επαφές του με τους κίτρινους: «Ναι, μίλησα με τον Άρη. Ξέρω τον Πάκο Ερέρα, τον εκτιμώ και η βρίσκεται μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Θα αποφασίσω άμεσα, εντός των επόμενων δυο – τριών ημερών, έχω και ορισμένες άλλες προτάσεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κομπανί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ