ΠΑΟΚ : «Συνεχίσουμε τον αγώνα ως την πλήρη κάθαρση και αξιοπιστία»

ΠΑΟΚ : «Συνεχίσουμε τον αγώνα ως την πλήρη κάθαρση και αξιοπιστία»

Ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από τους νέους πίνακες διαιτησίας και θα ήταν όλα άψογα αν «κόβονταν» και ο Κομίνης

Οι νέοι πίνακες διαιτησίας περιλαμβάνουν σημαντικές εκκαθαρίσεις. Εκτός έμειναν ορισμένα «πρωτοπαλίκαρα» των ομάδων του κέντρου όπως οι Αρετόπουλος, Καλογερόπουλος, Μάνταλος, Βάτσιος, Στυλιάρας και φυσικά ο επόπτης Ποντίκης, που είχε ακυρώσει το καθαρό γκολ του Βαρέλα με την ΑΕΚ (το μέτρησε μετά στα αποδυτήρια) και προκάλεσε την είσοδο του Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι δυο τελευταίοι (Στυλιάρας και Ποντίκης) προφανώς χρεώνονται ότι πήραν στο λαιμό τους τον Κομίνη για να τον οδηγήσουν σε λάθος απόφαση στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Δυστυχώς για το ποδόσφαιρο, ο Γιώργος Κομίνης παρέμεινε στους πίνακες. Και το δυστύχημα δεν έχει να κάνει με τις αστείες αποφάσεις του σε πολλά παιχνίδια (και κυρίως του ΠΑΟΚ), αλλά με το γεγονός ότι στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έγραψε άλλα αντί άλλων στο φύλλο αγώνας (και ψέματα, καθώς είχε δει όλος ο κόσμος ποια ήταν η αλήθεια και μέσω τηλεόρασης) και μετά δεν είχε το σθένος και την ευθιξία να παρουσιαστεί στα δικαστήρια για να δώσει σημαντικές και ουσιαστικές διευκρινίσεις.

Το «κόψιμο« πάντως του Στυλιάρα (ήταν 4ος διαιτητής στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) και του Ποντίκη (ήταν βοηθός στην πλευρά που μπήκε το καθαρό γκολ του Βαρέλα, είναι μια δικαίωση για όλους όσους είδαν την αλήθεια, ότι δηλαδή το γκολ του Βαρέλα ήταν κανονικό και αυτό πιστοποιείται πλέον και με τη βούλα της ΚΕΔ.

Αν έμενε εκτός και ο Γιώργος Κομίνης θα είχαμε την πλήρη αξιοπιστία των νέων πινάκων.

Στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας τους νέους πίνακες έλεγαν: «Ήταν γενναία και αναγκαία η εκκαθάριση των πινάκων διαιτησίας από την πλειοψηφία διαιτητών που στιγμάτισαν με τις αποφάσεις και την στάση τους τόσο το προηγούμενο όσο και παλιότερα πρωταθλήματα.

Η πλήρης αξιοπιστία των πινάκων θα ερχόταν με την διαγραφή και του Γιώργου Κομίνη και θα ήταν και λογικό, εφόσον καρατομήθηκαν οι δυο άλλοι υπεύθυνοι της ακύρωσης του γκολ του Βαρέλα.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα ως την πλήρη κάθαρση και αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ