ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κινεζική σούπερ πρόταση για τον Σεμπά!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κινεζική σούπερ πρόταση για τον Σεμπά!

Πρόταση πάνω από 3.000.000 € για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ από την ομάδα του Μπέντο. Πιθανό να παραχωρηθεί άμεσα από τους Πειραιώτες ο Σεμπά.

Ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες ή ημέρες η καριέρα του Σεμπά στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, στους Ερυθρόλευκους έφτασε μεγάλη πρόταση από την Κίνα, με τον ποδοσφαιριστή να θεωρείται πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Απω Ανατολή!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση είναι μεγαλύτερη των 3.000.000 € και ήδη εξετάζεται σοβαρά από την ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Μάλιστα, σημειώνεται ότι η ομάδα που επιθυμεί να αποκτήσει τον 26χρονο εξτρέμ είναι η Κινεζική Τσονγκκίνγκ Ντανγκντάι Λιφάν. Ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών, Πάουλο Μπέντο. Υπό τις οδηγίες του οποίου ο Σεμπά έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τους Ερυθρόλευκους.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Σεμπά αναμένεται να είναι ραγδαίες, καθώς οι Κινέζοι επιθυμούν να κλείσουν άμεσα τη μεταγραφή, καθώς θέλουν να ενισχύσουν όσο περισσότερο γίνεται το ρόστερ τους και να βελτιώσουν την εικόνα τους στο εγχώριο πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή τη στιγμή η Ντανγκντάι είναι στη 13η θέση του κινεζικού πρωταθλήματος (σε σύνολο 16 ομάδων), με μόλις 11 βαθμούς μετά από 11 αγωνιστικές. Και η ενίσχυση κρίνεται απαραίτητη.

Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή και τη διοίκηση, δεν θα έφευγαν χωρίς αντάλλαγμα, με τον Σεμπά να αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα. Καθώς ναι μεν είναι ένας από τους παίκτες που ακολουθούν την πρώτη περίοδο της προετοιμασίας, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη ζητήσει εδώ και καιρό την απόκτηση δύο ακόμη εξτρέμ (εκτός των Χριστοδουλόπουλου, Φετφατζίδη), δείχνοντας τις προθέσεις του και για τον Βραζιλιάνο.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Καθώς και στον Σεμπά έχει προταθεί ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ