Άρης : Υπογράφουν Μενέντεθ και Σέρο

Άρης : Υπογράφουν Μενέντεθ και Σέρο

Οι κίτρινοι τα βρήκαν σε όλα με τον Ισπανό μπακ και τον Αργεντίνο χαφ, που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα.

Διπλή θα είναι η πρώτη φετινή μεταγραφική κίνηση του Άρη, που εντός λίγων ωρών θα ανακοινώσει τους πρώτους δυο νέους ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, παίκτες των κίτρινων θα πρέπει να θεωρούνται οι Άλεξ Μενέντεθ και Φρανσίσκο Σέρο, καθώς τα έχουν βρει σε όλα με την ΠΑΕ και θα φορέσουν τη φανέλα της την επόμενη σεζόν.

Αυτό που απομένει πλέον είναι η πλευρά των ποδοσφαιριστών – εκπροσωπούνται, μάλιστα, από τον ίδιο μάνατζερ – να στείλει τα συμβόλαια που έχει λάβει υπογεγραμμένα ώστε να επισημοποιηθεί και η συμφωνία.

Ο 27χρονος φουλ μπακ, Άλεξ Μενέντεθ, προέρχεται από πολύ καλή χρονιά στην ισπανική Ρεούς και μπορεί να ενισχύσει την αριστερή πλευρά με την ταχύτητα και την ποιότητα που τον διακρίνουν.

Ο 30χρονος Αργεντίνος, Φρανσίσκο Σέρο, από την άλλη, προορίζεται για βασικός ανασταλτικός μέσος της ομάδας, έχοντας αγωνιστεί από μια τριετία στη Βελέζ (2011-14, 58 συμμετοχές) και στη Ρασίνγκ Κλουμπ (2014-2017, 70 συμμετοχές) της πατρίδας του, ενώ πέρσι έπαιξε στην ισπανική Ράγιο Βαγεκάνο (13 συμμετοχές).

Φρανσίσκο Σέρο

https://www.youtube.com/watch?v=GmVcNA2fHmM

Άλεξ Μενέντεθ

https://vimeo.com/263559500

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ