Άρης: Το δίλημμα στην ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Το δίλημμα στην ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Μάντζιος φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα ξεκινήσει ή όχι τον Γκαρθία στο βασικό σχήμα, στο κυριακάτικο (19/5) παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άκης Μάντζιος θα ξεκινήσει από σήμερα (17/5) τις τελικές του δοκιμές, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έχοντας ένα δίλημμα σε ότι αφορά τα χαφ.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Γκαρθία. Αν τελικά επιλέξει τον Ισπανό για την ενδεκάδα, τότε οι Ζουλ και Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ. Στην αντίθετη περίπτωση ο Τσέχος μέσος θα παίξει μπροστά από τους Ζουλ και Βερστράτε.

Διαβάστε επίσης:Τερίμ τέλος για τον Παναθηναϊκό- Με τον βοηθό του Γιοβάνοβιτς οι Πράσινοι

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα σε ότι αφορά την αμυντική γραμμή, όπου το δεξί άκρο θα καλύψει ο Οντουμπάζιο, το αριστερό ο Μοντόγια, οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο, ενώ κάτω από την εστία θα επιστρέψει ο Κουέστα.

Ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ένας εκ των Σαβέιρο ή Σαμόρα στην αριστερή και ο Μορόν στην κορυφή της επίθεσης, σε σύστημα 4-2-3-1. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Βέλεθ, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Τζούρασεκ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ