Παναθηναϊκός: Eπέστρεψαν στην αποστολή Βέρμπιτς και Σένκεφελντ – Ξανά εκτός ο Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Eπέστρεψαν στην αποστολή Βέρμπιτς και Σένκεφελντ – Ξανά εκτός ο Ιωαννίδης

Ο Χρήστος Κόντης στην πρώτη του αποστολή ως προπονητής του Παναθηναϊκού πήρε μαζί του 24 ποδοσφαιριστές για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Εκτός ο τραυματίας Ιωαννίδης και ο τιμωρημένος Μλαντένοβιτς

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (19/5) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το οποίο θα κρίνει εάν οι πράσινοι εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» από το πρωτάθλημα.

Ο Χρήστος Κόντης μετά την σημερινή προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή των πράσινων για το ματς της 10ης αγωνιστικής των play-offs που θα γίνει στην Λεωφόρο, με τον 49χρονο προπονητή να συμπεριλαμβάνει όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Μετά από καιρό στην αποστολή του τριφυλλιού, επέστρεψαν οι Τζούρισιτς, Βέρμπιτς και Σένκεφελντ.

Διαβάστε επίσης: Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για Παναθηναϊκό, ο αντι-Τσικίνιο και τα διλήμματα

Εκτός έμειναν ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς που έχει συμπληρώσει κάρτες και ο ανέτοιμος Ιωαννίδης, ο οποίος θα είναι έτοιμος ως τον τελικό του επόμενου Σαββάτου (25/5) με τον Άρη στο «Πανθεσσαλικό».

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και fun game, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής, τακτική, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο κι ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Το πρώτο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον προτού συνεχίσουν με ατομικό. Απών με άδεια ήταν ο Αϊτόρ.

Αναλυτικά στην λίστα συμπεριλήφθηκαν οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς και Ακαϊντίν.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ