Αυτό είναι το πλάνο της Super League για την απονομή του πρωταθλήματος

Αυτό είναι το πλάνο της Super League για την απονομή του πρωταθλήματος

Είτε κατακτήσει τον τίτλο ο ΠΑΟΚ είτε η ΑΕΚ, το τρόπαιο θα δοθεί το βράδυ, με τη Super League να έχει προνοήσει για παν ενδεχόμενο.

ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ; Η απάντηση για τον φετινό πρωταθλητή θα δοθεί απόψε καθώς στις 20:00 είναι η σέντρα στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ όπου θα κριθούν τα πάντα.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν την τύχη στα χέρια τους αφού με νίκη επί του Άρη κατακτούν τον τίτλο, αλλά δεν τους βολεύει κανένα άλλο αποτέλεσμα σε περίπτωση που η ΑΕΚ νικήσει τη Λαμία.

Διαβάστε επίσης: Οι παίκτες του Ολυμπιακού θυμούνται την καλύτερη, τη χειρότερη και την πιο αστεία στιγμή της φετινής Euroleague, part 3! (vid)

Σε κάθε περίπτωση πάντως η Super League έχει προνοήσει για την απονομή του τροπαίου η οποία θα γίνει απόψε, έστω και αν τα γήπεδα στα οποία θα αγωνίζονται οι δύο διεκδικητές του τίτλου απέχουν 500 χλμ.

Εφόσον λοιπόν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα το τρόπαιο θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη και η απονομή θα γίνει στην Τούμπα ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πάει στην «Opap Arena» για να το σηκώσει η ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ