Ο Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε την αποστολή του ΠΑΟΚ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παίκτες (pic)

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε την αποστολή του ΠΑΟΚ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παίκτες (pic)

O Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συνάντησε την αποστολή του ΠΑΟΚ, στο ξενοδοχείο όπου διαμένει, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους ασπρόμαυρους ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη, το οποίο θα κρίνει αν ο Δικέφαλος του Βορρά κατακτήσει το πρωτάθλημα

Ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποιεί περιοδεία στην βόρεια Ελλάδα ενόψει τον επερχόμενων Ευρωεκλογών και  γι’ αυτό τον λόγο τις τελυταίες μέρες βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο με την αποστολή του ΠΑΟΚ, στο οποίο συνάντησε τους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Τσικίνιο για Κάρμο, Ιωαννίδη και διαιτητή του τελικού του Conference League

Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο ίδιος ασχολείται πολύ με τα αθλητικά και αγαπά το ποδόσφαιρο, οπότε είχε μια συνομιλία με τους παίκτες των ασπρόμαυρων και τους ευχήθηκε «καλή επιτυχία» ενόψει του κρίσιμου αγώνα κόντρα στον Άρη σήμερα (19/5) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με τους Μπράντον Τόμας και Γιάννη Κωνσταντέλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Αξιοματικής Αντιπολίτευσης δήλωσε ότι επιθυμεί να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από τα Γιαννιτσά, όπου θα βρίσκεται στο πλαίσιο της περιοδείας του, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβει λόγω των υποχρεώσεών του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ