Πρόταση για στόπερ του Ολυμπιακού

Πρόταση για στόπερ του Ολυμπιακού

Στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έχει φτάσει τις τελευταίες μέρες πρόταση για έναν εκ των κεντρικών αμυντικών των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός κινείται για να γεμίσει με ποιότητα το ρόστερ του έχοντας ως μια από τις βασικές ανάγκες που πρέπει να καλύψει στο κέντρο της άμυνας όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει ήδη δεχθεί πρόταση για έναν από τους δικούς του στόπερ.

Ένγκελς, Σισέ, Βούκοβιτς και Νικολάου συνθέτουν αυτή την στιγμή την τετράδα για το κέντρο της άμυνας των ερυθρολεύκων με τον Σέρβο στόπερ να είναι μέσα σε αυτούς τους παίκτες που στον Ολυμπιακό δεν θα έλεγαν «όχι» στην παραχώρηση του με μια καλή πρόταση.

Ακόμη δεν έχει γίνει ξεκάθαρο για ποιον από τους παραπάνω στόπερ του Ολυμπιακού έχει φτάσει στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας η πρόταση την ώρα που οι Πειραιώτες προσπαθούν να ενισχυθούν σε αυτή τη θέση.

Η περίπτωση του Λισάντρο Λόπες είναι η Νο1 όμως παραμένει πολύ δύσκολη με τον παίκτη να μην βιάζεται να αποφασίσει την ώρα που εξετάζονται και άλλες επιλογές από το εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ