Η συνάντηση Μητσοτάκη – Λουτσέσκου στην Θεσσαλονίκη και τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού για το πρωτάθλημα (pic)

Η συνάντηση Μητσοτάκη – Λουτσέσκου στην Θεσσαλονίκη και τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού για το πρωτάθλημα (pic)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα (20/5) στο πλαίσιο περιοδείας του ενόψει των Ευρωεκλογών και συνάντησε τυχαία τον Ραζβάν Λουτσέσκου, δίνοντας συγχαρητήρια στον προπονητή του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα που κατέκτησε

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα για την σεζόν 2023/2024 με τη μεγάλη νίκη του χθες το βράδυ (19/5) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη (2-1) και οι άνθρωποί του πανηγύρισαν με την ψυχή τους τον τίτλο, με τον «αρχιτέκτονα» του ασπρόμαυρου θριάμβου Ραζβάν Λουτσέσκου να γνωρίζει καθολική αποθέωση.

Μία ημέρα αργότερα (20/5) ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου είχε μία ιδιαίτερη συνάντηση. Πιο αναλυτικά, ο Λουτσέσκου γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης εκεί όπου βρισκόταν και ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης: Καραπαπάς: «Εμείς δεν πανηγυρίζουμε ισοπαλίες, οι μανάδες δε φταίνε τίποτα» (pic)

Οι δύο άνδρες είχαν μια συνομιλία, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να δίνει θερμά συγχαρητήρια στον Ρουμάνο προπονητή για την κατάκτηση της Super League.

Toνίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Βόρεια Ελλάδα ενόψει των επερχόμενων Ευροεκλογών.

Η συνάντηση του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ