Η τρόικα των 100 γκολ και το απίστευτο με τους σέντερ φορ του Ολυμπιακού (vids)

Η τρόικα των 100 γκολ και το απίστευτο με τους σέντερ φορ του Ολυμπιακού (vids)

Φορτούνης, Ποντένσε και Ελ Κααμπί διέλυσαν τους αριθμούς. Και όμως…

Στον ιστορικό τελικό του Europa Conference League έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους άπαντες στον Ολυμπιακό, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές του να μετρούν αντίστροφα για το σπουδαίο παιχνίδι με την Φιορεντίνα (29/5, 22:00).

Στην αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα ο έμπειρος τεχνικός ποντάρει πολλά στην τριάδα των… 100 γκολ, με τους Κώστα Φορτούνη, Ντάνιελ Ποντένσε και Αγιούμπ Ελ Κααμπί να πραγματοποιούν σπουδαία σεζόν και να είναι σε τρομερή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από Γκουαρντιόλα: «Είμαι πιο κοντά στο να φύγω παρά να μείνω»

Ο Φορτούνης είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Αυτός που βγαίνει μπροστά στα δύσκολα. Αυτό που εμπνέει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Ενας πολύπειρος παίκτης, με σπουδαία χαρακτηριστικά και τεράστιες δυνατότητες. Το αποδεικνύει για μια ακόμα χρονιά, με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό να έχει 11 γκολ και 19 ασίστ σε 48 αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν. Στο Europa Conference League έχει 2 γκολ και 3 ασίστ, με τον Κώστα Φορτούνη να έχει συμβάλει τα μέγιστα στην σπουδαία πρόκριση στου Ολυμπιακού στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι κίνδυνος – θάνατος για κάθε αντίπαλη άμυνα. Το απέδειξε στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-2). Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε μπροστά και με προσωπικές του ενέργειες έδωσε την ισοπαλία στον Ολυμπιακό, με την οποία οι Ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν την ευρωπαϊκή τους έξοδο, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο Ιβηρας πέτυχε μια ασύλληπτη γκολάρα για το 2-1, ενώ είχε την ασίστ στο 2-2 του Γιόβετιτς. Συνολικά φέτος έχει 15 γκολ και 13 ασίστ στο ενεργητικό του. Στο Europa Conference League έχει 1 γκολ και 4 ασίστ.

Την τριάδα – φωτιά του Ολυμπιακού συμπληρώνει φυσικά ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Αφρικανός επιθετικός έχει εξελιχθεί σε… killer, με τον Μαροκινό να έχει τρελάνει την Ευρώπη με την εκτελεστική του δεινότητα. Ενας επιθετικός με εξαιρετικά ποσοστά.

Το βίωσε από πρώτο χέρι η Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Europa Conference League. Ο 30χρονος αποτελεί την αιχμή του «ερυθρόλευκου» δόρατος, με τον Ελ Κααμπί να έχει 32 γκολ και 3 ασίστ σε 49 εμφανίσεις στη φετινή σεζόν. Στο Conference League έχει 10 γκολ και 1 ασίστ.

Τρεις σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, που πλέον έχουν βάλει… στόχο την Φιορεντίνα και απειλούν ευθέως την ιταλική ομάδα. Φορτούνης, Ποντένσε και Ελ Κααμπί θα τα δώσουν όλα για να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Europa Conference League. Μαζί οι τρεις έχουν 58 γκολ και 35 ασίστ, με την… τρόικα του Ολυμπιακού να προκαλεί τρόμο στον προπονητή της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο, ενόψει του τελικού της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ