ΑΕΚ : Σε τριπλό ταμπλό

ΑΕΚ : Σε τριπλό ταμπλό

Η Ένωση προχωράει με τη λύση του Πάουλσεν για την άμυνα, ψάχνεται για την εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση του Πόνσε, ενώ πατάει το γκάζι για να κλείσει άμεσα τον εξτρέμ.

Στο φουλ δουλεύουν τα τελευταία 24ωρα οι μηχανές στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, με την Ένωση να κινείται επί της ουσίας σε τρία μέτωπα για την ενίσχυσή της! Οι Κιτρινόμαυροι φουλάρουν για να κλείσουν άμεσα το θέμα του εξτρέμ που «καίει», έχοντας στην ατζέντα τους μεταξύ άλλων τον Τζόελ Κάμπελ και τον Φέντε Καρντάμπια. Δύο παίκτες που αρέσουν στους ιθύνοντες του Δικεφάλου και «παίζουν» γερά για την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, τα τελευταία 24ωρα υπάρχει κινητικότητα και όσον αφορά στο ζήτημα του φορ, με την ΑΕΚ να κοιτάζει ξανά την πολύ δύσκολη περίπτωση του Εζέκιελ Πόνσε της Ρόμα. Πρόκειται για μια υπόθεση που παρακολουθείται, ωστόσο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει. Μιας και για τον Αργεντινό φορ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Ισπανία και Τουρκία. Γι’ αυτό και η ΑΕΚ ψάχνεται παράλληλα και για άλλες λύσεις για την γραμμή κρούσης.

Τα παραπάνω ωστόσο δεν είναι τα μοναδικά ζητήματα με τα οποία καταπιάνονται τελευταία οι άνθρωποι της Ένωσης. Εξελίξεις υπάρχουν και με το θέμα του στόπερ, εκεί όπου η ΑΕΚ προχωρά για να κάνει δικό της τον Δανό Μπιόρν Πόουλσεν της Χάμαρμπι. Ένα στόπερ που αρέσει στους επικεφαλής της ομάδας και μαζί με έναν ακόμα αμυντικό από την Ιβηρική, αποτελούν τους εκλεκτούς για την αντικατάσταση του Ογκνιέν Βράνιες.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως σύντομα θα προκύψουν ουσιαστικά νέα αναφορικά με τις κινήσεις ενίσχυσης της ΑΕΚ, που αυτή τη στιγμή κινείται σε πολλαπλά ταμπλό. Με στόχο το συντομότερο να ολοκληρώσει τουλάχιστον δύο προσθήκες και να μπει έτσι σε μια σειρά ο προγραμματισμός ενόψει της χρονιάς που ξεκινά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ