Για ποιον βασικό παίκτη του Άρη κινείται η ΑΕΚ

Για ποιον βασικό παίκτη του Άρη κινείται η ΑΕΚ

Τον δεξιό μπακ του Άρη φαίνεται πως θέλουν στην ΑΕΚ. Μάλιστα μοιάζει να αρέσει πολύ και στον Ματίας Αλμέιδα.

H AEK φέρεται πως κινείται για την απόκτηση του δεξιού οπισθοφύλακα του Άρη Μόουζες Οντουμπατζο. Ο Άγγλος με καταγωγή από τη Νιγηρία έχει κάνει μια γεμάτη σεζόν φέτος, με 37 συμμετοχές και έχει χαρακτηριστικά που αρέσουν στον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Μία τέτοια εξέλιξη, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 30χρονου μπακ στην Ένωση, πιθανότατα σηματοδοτεί και την μη ανανέωση του συμβολαίου του Σιντιμπέ, του οποίου η υπάρχουσα συμφωνία λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Ελεύθερος ο Γιαννούλης και… όποιος προλάβει!

Ο Άγγλος με καταγωγή από τη Νιγηρία έχει κάνει μια γεμάτη σεζόν φέτος, με 37 συμμετοχές και έχει χαρακτηριστικά που αρέσουν στον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα. Πέρυσι έχει κάνει καλή σεζόν ο Οντουμπάτζο παίζοντας σε 25 παιχνίδια στην Stoiximan Super League. Ο 30χρονος μπακ έχει αγωνιστεί σε αρκετές αγγλικές ομάδες πριν αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον Άρη, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025. Αν τελικά προκριθεί η περίπτωσή του, η ΑΕΚ θα πρέπει να τον αγοράσει.

Θυμίζουμε πως και την περασμένη σεζόν η ΑΕΚ πήρε αμυντικό από τον Άρη και συγκεκριμένα τον 20χρονο Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο, ο οποίος την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί για ένα ημίχρονο με την πρώτη ομάδα της Ένωσης, αλλά σε 26 παιχνίδια της ομάδας Β’ στην Superleague 2.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ