Οριστικά κάτοικος Κίνας ο Σεμπά

Οριστικά κάτοικος Κίνας ο Σεμπά

Ο Βραζιλιάνος αποκλείστηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ και «πετάει» για την Κίνα και την ομάδα του Πάουλο Μπέντο.

Παίκτης της Τσονγκκίνγκ Ντανγκντάι Λιφάν πρέπει να θεωρείται ήδη ο Σεμπά. Οπως σας ενημέρωσε από χθες to10.gr, η ομάδα του Πάουλο Μπέντο ήρθε στην Ελλάδα με μια πολύ ξεκάθαρη και σοβαρή πρόταση και κατάφερε, εν τέλει να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή. Κάνοντας παράλληλα το χατίρι του προπονητή της, Πάουλο Μπέντο, ο οποίος είχε θέσει στην κορυφή της λίστας του την απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού.

Το όνομα του Βραζιλιάνου εξτρέμ δεν βρίσκεται μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που ανακοίνωσε ότι θα πάρει στην Αυστρία ο Πέδρο Μαρτίς, κάτι που επιβεβαιώνει ότι πλέον είναι απλώς θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Για την ακρίβεια, το τυπικό σκέλος θα ολοκληρωθεί μόλις ο Σεμπά μεταβεί στην Κίνα, περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχουν ετοιμάσει οι Κινέζοι.

Πάντως ο Σεμπά ήδη αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις, αλλά και για τους εξαιρετικούς οικονομικούς όρους της συμφωνίας. Οροι που του απαγόρευσαν ακόμη και τη… σκέψη να αρνηθεί την προσφορά που του έγινε. Καθώς ουσιαστικά πρόκειται για τριπλασιασμό των αποδοχών του!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός αναμένεται να λάβει ένα ποσό μεγαλύτερο των 3.000.000 € για τον Σεμπά, ενώ ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει 3ετές συμβόλαιο, που θα το αποφέρει ετήσιες απολαβές ύψους 1.000.000 €.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ