Επίσημο: Ο Μιχάλης Γρηγορίου αναλαμβάνει τον Πανσερραϊκό

Επίσημο: Ο Μιχάλης Γρηγορίου αναλαμβάνει τον Πανσερραϊκό

O Πανσερραϊκός βρήκε άμεσα τον διάδοχο του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο της ομάδας, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να αναλαμβάνει το τιμόνι της σερραϊκής ΠΑΕ

Τα… κλειδιά του Πανσερραϊκού στον Μιχάλη Γρηγορίου.

Η ομάδα των Σερρών βρήκε άμεσα στον διάδοχο του Πάμπλο Γκαρσία, με τον Έλληνα τεχνικό να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου, στον οποίο θα επιστρέψει μετά από 11 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή των Ντιφαλά και Μπελόσεβιτς: Σφυρίζουν το Παναθηναϊκός-Φενέρ

Ο 50χρονος προπονητής έχει μεγάλη εμπειρία από επίπεδο Super League, αφού έχει δουλέψει μεταξύ άλλων σε Κέρκυρα, Ατρόμητο και Πανιώνιο. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο πάλεψε για την σωτηρία, ωστόσο δεν τα κατάφερε με τους Ηπειρώτες να γνωρίζουν τον υποβιβασμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου.

O 50χρονος(19/12/1973) τεχνικός επιστρέφει στον Πανσερραϊκό 11 χρόνια μετά τον τελευταίο του αγώνα στον πάγκο των «λιονταριών» και έχοντας καταγράψει έκτοτε, μία άνοδο στην Super League, την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την ομάδα της Κέρκυρας και 272 συνεχόμενους αγώνες στον πάγκο της κορυφαίας κατηγορίας με τον ΑΟΚ, τον Ατρόμητο, τον Πανιώνιο, την Λάρισα, την Λαμία, τον Ιωνικό και προσφάτως τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάλιστα τις περιόδους 2015-2016 και 2017-2018 καθοδήγησε τον Ατρόμητο αρχικά και στην συνέχεια τον Πανιώνιο σε 8 αγώνες του Europa League, φτάνοντας έως τον 4ο και 3ο γύρο αντίστοιχα.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός καλωσορίζει και πάλι στην οικογένεια της τον κ. Γρηγορίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ