Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τον Βαγγέλη Πλατέλλα!

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τον Βαγγέλη Πλατέλλα!

Υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τους Κρητικούς.

Πολύ καλή προσθήκη για τον ΟΦΗ, ο οποίος ο ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Βαγγέλη Πλατέλλα για έναν χρόνο! Νωρίτερα σήμερα (Σάββατο 23/6) είχε γίνει γνωστό ότι ο 30χρονος επιθετικός αποχώρησε από τον Άρη, με τους κρητικούς να κινούνται άμεσα και να ολοκληρώνουν τη μεταγραφή του Πλατέλλα.

Τις προηγούμενες ημέρες οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε επαφές και όταν προέκυψε ότι ταλαντούχος επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πάκο Ερέρα, ο ΟΦΗ οριστικοποίησε τη μεταγραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα μας. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, θα είναι και αυτός στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ.
Η συμφωνία με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό επικυρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (23/6) και είναι για ένα χρόνο.

Είναι η 5η φετινή μεταγραφή της ομάδας μας μετά τους Κοροβέση, Σωτηρίου, Κυριακίδη και Δεληγιαννίδη. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ήταν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ και του προπονητή μας Νίκου Παπαδόπουλου.

Εκανε πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος με τον Αρη στην Football league και ήταν αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους παίκτες της κατηγορίας. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1988. Εχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Καλλιθέα, Ξάνθη, ΑΕΚ, Ατρόμητο Αθηνών και Αρη Θεσσαλονίκης».

«Βαγγέλη Πλατέλλα, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας! #ofi1925» αναφέρει στην ανακοίνωση της, μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ