Πρόταση 20.000.000 € για Αραούχο στη Λας Πάλμας

Πρόταση 20.000.000 € για Αραούχο στη Λας Πάλμας

Η προετοιμασία της Λας Πάλμας ξεκινά σε λίγες μέρες, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει τον Σέρχιο Αραούχο στη διάθεση του. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Αργεντίνο επιθετικό από Ευρώπη και Ασία.

Η Λας Πάλμας φέρεται να εξετάζει πρόταση 20.000.000 € για τον Σέρχιο Αραούχο. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ προέρχεται από δύο εκπληκτικές σεζόν με την ΑΕΚ, όπου αγωνίστηκε σα δανεικός από την Ισπανική ομάδα. Μάλιστα την περασμένη σεζόν ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του «Δικέφαλου».

Ο Αργεντίνος επιθετικός πρωτοήρθε στους «κιτρινόμαυρους» τον Ιανουάριο του 2017 και έδειξε αμέσως την κλάση του δίνοντας λύση στο επιθετικό πρόβλημα της «Ένωσης». Την δεύτερη σεζόν η Λας Πάλμας αργούσε να δώσει το «ΟΚ» για το δανεισμό του για άλλον ένα χρόνο στην «ένωση», αλλά η ΑΕΚ περιμένοντας καρτερικά κατάφερε να τον εντάξει στις τάξεις τις…κυριολεκτικά στο παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου. Η ανακοίνωση του εκ νέου δανεισμού του Αραούχο είχε προκαλέσει ντελίριο στους οπαδούς της ΑΕΚ.

Τότε είχαν βρεθεί πάνω από 800 φίλοι της ΑΕΚ στο Ελευθέριος Βενιζέλος, για να υποδεχτούν τον Αργεντίνο επιθετικό. Οι εικόνες των φίλων της ΑΕΚ που πλημμύρησαν το αεροδρόμιο ήταν εντυπωσιακές και είχαν συγκινήσει τον Αραούχο. Άλλωστε η αγάπη μεταξύ του Αραούχο και των φίλων της ΑΕΚ είναι αμφίδρομη.

Ο Σέρχιο Αραούχο στον ενάμισι χρόνο που αγωνίστηκε στην «Ένωση» πέτυχε 23 γκολ σε 60 συμμετοχές κι έγινε ο αγαπημένος της «κιτρινόμαυρης» κερκίδας.

Όταν ανέλαβε την Λας Πάλμας ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα ο 26χρονος επιθετικός. Ο Μανόλο έχει πολύ καλή γνώμη για τον Αργεντίνο, μετά από την επιτυχημένη συνεργασία τους στην ΑΕΚ.

Ο Αραούχο έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων από Ευρώπη και Ασία. Η Τορίνο είναι μία από τις ομάδες που τον κυνηγούν, για συμπαραστάτη του Αντρέα Μπελότι στην επιθετική γραμμή.

Τα ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν για νέα πρόταση 20.000.000 €. Η η εφημερίδα La Provincia αποκάλυψε την πρόταση αλλά το όνομα της ομάδας δεν έχει γίνει γνωστό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ