H Λίγκα και ο Ντιγκινί

H Λίγκα και ο Ντιγκινί

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα παραβρεθεί στη σημερινή συνεδρίαση της Superleague, ενώ αναμένεται να έχει συνάντηση και με την πλευρά του Γάλλου μεσοεπιθετικού.

Γεμάτη είναι η σημερινή ατζέντα για τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης θα πάρει μέρος την κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ της Superleague, εκφράζοντας τις θέσεις της ομάδας του για δυο βασικά θέματα, την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος αλλά και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τις προηγούμενες μέρες ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε επαφές και με προέδρους άλλων ΠΑΕ, αναφορικά με τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Ακόμα, κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας ο Θόδωρος Καρυπίδης  αναμένεται να έχει ραντεβού και με τον εκπρόσωπο του Νικολά Ντιγκινί. Αυτό που θέλει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είναι να ξεκαθαρίσει άμεσα το αν ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εκτός από τον Ντιγκινί, πάντως, οι άνθρωποι του Άρη θα έχουν σήμερα σειρά επαφών και με άλλους ποδοσφαιριστές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ