Μπαταγιάννης : «Δεν πρόκειται να παίξω ποτέ τον ρόλο του παράγοντα…»

Μπαταγιάννης : «Δεν πρόκειται να παίξω ποτέ τον ρόλο του παράγοντα…»

Ισονομία και… «by the book» στις διαφωνίες υποσχέθηκε ο νέος πρόεδρος της Super League.

Δουλειά και ισονομία υποσχέθηκε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την εκλογή του στην προεδρία της Super League ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης.

«Πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή και έντιμη συνεργασία. Αναλαμβάνω την προεδρία σε μία πολύ δύσκολη περίοδο τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και γενικότερα. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια αυτή τη στιγμή, μας περιμένει πάρα πολύ δουλειά. Έχουμε θέματα στο τραπέζι που πρέπει να λυθούν τάχιστα. Επτά ομάδες δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και ο συνεταιρισμός πρέπει να το λύσει και αυτό το θέμα. Για να έχουμε ένα έντιμο, αξιοπρεπές και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσουμε ώστε όλες οι ομάδες να έχουν τηλεοπτική στέγη. Η αναδιάρθρωση συζητείται και πρέπει και γι’ αυτό το θέμα σαν συνεταιρισμός να πάρουμε απόφαση» είπε ο νέος πρόεδρος της Λίγκας.

Ο Β. Μπαταγιάννης, ζήτησε… «πιστεύω ότι αν είμαστε γεροί και με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση θα προσπαθήσουμε να λύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Θεωρώ ότι η θέση μου σαν προέδρου της Λίγκας θα μπορώ να συγκεράσω απόψεις, να βγαίνουμε ενωμένοι και με πλειοψηφία να μπορώ να διαπραγματευτώ τις αποφάσεις που θα παίρνουμε».

Έκανε λόγο ακόμη για ένα όνειρο του. «Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω προσωπική επαφή ή οτιδήποτε έξω από τις αρχές του συνεταιρισμού. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν την πορεία μου. Ίσως να εκπληρώνεται ένα όνειρο μου. Ποτέ δεν πρόκειται να παίξω το ρόλο του παράγοντα από αυτή τη θέση».

Υποσχέθηκε επίσης… «μακάρι να μπορέσω να διατηρήσω την ισονομία μεταξύ των μελών όποιοι και αν είναι αυτοί, μεγάλοι είτε μικροί. Όταν έχουμε διαφωνίες θα γίνεται by the book».

Για την αναδιάρθρωση είπε: «Περιμένω να διαμορφωθούν οι προτάσεις. Την Παρασκευή στο συμβούλιο θα διαμορφωθεί η πρόταση. Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα πριν έχω απόφαση συμβουλίου. Δεν θέλω να κάνω κάτι χωρίς απόφαση συνεταιρισμού» κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ