Άρης : Μια ανάσα από Ντιγκινί

Άρης : Μια ανάσα από Ντιγκινί

Θετική εξέλιξη είχε η σημερινή συζήτηση του Θόδωρου Καρυπίδη με την πλευρά του έμπειρου επιθετικού, που δεν αποκλείεται να έρθει αύριο (26/06) κιόλας στη Θεσσαλονίκη για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Πιο κοντά από ποτέ βρίσκεται ο Νικολά Ντιγκινί στον Άρη, καθώς βλέπει με καλό μάτι την πρόταση που του έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης και από την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι εξαιρετικά πιθανό να ντυθεί στα κίτρινα.

Η σημερινή (25/06) επαφή του προέδρου της ΠΑΕ με την πλευρά του 30χρονου φορ αποδείχτηκε καθοριστική, αφού η συζήτηση στην Αθήνα έγινε σε θετικό κλίμα από το πρωί και για αρκετή ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει συμφωνία για δυο χρόνια και απομένει να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές, και αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε μια πολύ καλή σεζόν στον Ατρόμητο (28 συμμετοχές, 10 γκολ), στον οποίο αγωνίζεται τα τελευταία δυο χρόνια.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε εκφράσει και η Χάποελ Τελ Αβίβ, και μάλιστα ο παίκτης έκανε το ταξίδι μέχρι το Ισραήλ την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς όμως να έχει θετική εξέλιξη.

Το γεγονός αυτό άνοιξε την πόρτα στον Άρη, που τον είχε προσεγγίσει και νωρίτερα, να του κάνει την τελική του προσφορά και όλα δείχνουν πως βρέθηκε η «χρυσή τομή» για τη συνεργασία τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ