Ο Ρομούλο και η πρόταση της Σπόρτινγκ

Ο Ρομούλο και η πρόταση της Σπόρτινγκ

Ο Ολυμπιακός έχει στα υπόψιν του τον Γκάμπριελ της Κορίνθιανς αλλά στη λίστα των ερυθρόλευκων υπάρχουν και δύο ακόμα αμυντικοί μέσοι από την Βραζιλία. Ο Ρομούλο της Φλαμένγκο και ο Μπρούνο που παίζει στην Βάσκο Ντα Γκάμα αλλά ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Ολυμπιακός είναι σε διαδικασία συζητήσεων για την απόκτηση Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου και to10.gr σας μετέφερε χθες τις πληροφορίες από την Βραζιλία, που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για την απόκτηση του Γκάμπριελ. Ο δυναμικός μεσοαμυντικός της Κορίνθιανς είναι σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους στην μεταγραφική λίστα των πειραιωτών αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν δύο ακόμα Βραζιλιάνοι που παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ομάδα του λιμανιού.

Η μια περίπτωση είναι ο Ρομούλο της Φλαμένγκο, ένας έμπειρος αμυντικός μέσος που θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι είχε απασχολήσει και παλιότερα τους ερυθρόλευκους. Ο Ρομούλο είναι 28 χρονών και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Βραζιλία πρόκειται για παίκτη που ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους. Θα πρέπει βέβαια εδώ να σημειωθεί ότι δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν δείξει και ιταλικές ομάδες.

Η Σπόρτινγκ και ο Μπρούνο

Εκτός όμως από τον Γκάμπριελ και τον Ρομούλο, ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει στα υπόψιν έναν ακόμα παίκτη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο λόγος για τον νεαρό Μπρούνο Παουλίστα, ο οποίος αγωνίζεται στη Βάσκο Ντα Γκάμα αλλά ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η πορτογαλική ομάδα έχει παραχωρήσει τον παίκτη στην Βάσκο με την μορφή δανεισμού, αλλά υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την Σπόρτινγκ να έχει προτείνει στον Ολυμπιακό τον 22χρονο μεσοαμυντικό. Οι ερυθρόλευκοι είναι σε συζητήσεις με τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας για μεταγραφικές υποθέσεις και πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της Σπόρτινγκ έβαλαν στο «τραπέζι» και το όνομα του νεαρού Βραζιλιάνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ