Χαμός στην ΕΠΟ με Κούγια και μάνατζερ

Χαμός στην ΕΠΟ με Κούγια και μάνατζερ

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ κατά τη διάρκεια της εκδίκασης των προσφυγών τριών ποδοσφαιριστών της Λάρισας κατά της ομάδας.

Τρομερά περιστατικά συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (25/6) στην ΕΠΟ με τον Αλέξη Κούγια στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ομοσπονδίας, στο περιθώριο της εκδίκασης των προσφυγών των Γιοβάνοβιτς, Κρίσμαν, Μλαντένοβιτς κατά της Λάρισας.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έγινε έξω φρενών όταν ο Χρήστος Παλαιολόγος, πατέρας του μάνατζερ των ποδοσφαιριστών που εμφανίζεται και ως ατζέντης, επιτέθηκε στους δικαστές λέγοντάς τους: «Σας κάνει ό,τι θέλει ο Κούγιας επειδή είναι δικηγόρος. Είναι ντροπή».

Ο Κούγιας μόλις αντιλήφθηκε το συμβάν, έγινε έξαλλος, επιτέθηκε στον Παλαιολόγο, τον έπιασε από τον λαιμό και του είπε μεταξύ άλλων σε έντονο ύφος «εσύ τι δουλειά έχεις εδώ; Χωροφύλακας είσαι και ήρθες εδώ; Τι ήρθες να κάνεις; Δεν έχεις καμία δουλειά;». Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας απείλησε ότι θα φωνάξει την αστυνομία.

Ο άλλοτε πρόεδρος της Παναχαϊκής, Πότης Τσιριμπής που ήταν στην αίθουσα για άλλη υπόθεση, επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Σε άλλο σημείο της εκδίκασης ενώ είχε τον λόγο ο Χρήστος Παλαιολόγος, έκανε παρέμβαση ο Μανώλης Αλαφραγκής, εκπρόσωπος του συνδέσμου των ποδοσφαιριστών και συνήγορος των παικτών, προκειμένου να κάνει μία διευκρίνιση και ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ του επιτέθηκε φραστικά. «Τι απαντάς μωρή χορεύτρια; Άντε μωρή αδερφούλα, κλείσε το στόμα σου», του είπε χαρακτηριστικά.

O εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ πάντως αντέδρασε με πολύ μεγάλη ψυχραιμία, λέγοντάς του συνεχώς ότι τον σέβεται λόγω της φιλίας του κ. Κούγια με τον πατέρα του (όπως ανέφερε ήταν μαζί φαντάροι). «Δεν σας απαντώ κ.Κούγια, σας σέβομαι και σας αγαπώ…» αρκέστηκε να πει.

Έπειτα από τα ευτράπελα αυτά, οι υποθέσεις αναβλήθηκαν για τον Ιούλιο ενώ η Λάρισα από την πλευρά της, δεσμεύτηκε ότι θα εξοφλήσει τους παίκτες μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ