Επίσημο: Παίκτης της Λαμίας ο Λέο Αντράντε

Επίσημο: Παίκτης της Λαμίας ο Λέο Αντράντε

Την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Λέο Αντράντε ανακοίνωσε η Λαμία.

Παίκτη της Λαμίας αποτελεί από σήμερα ο Λεονάρντο ντε Αντράντε Σίλβα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος, που συνήθως αναφέρεται ως Λεό Αντράντε, καλύπτει τη θέση του σέντερ μπακ και έρχεται στην Ελλάδα μετά από ενάμιση χρόνο στο ρωσικό πρωτάθλημα, όπου φόρεσε τη φανέλα της Χίμκι.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Υπογράφει για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Μαντί Καμαρά

Το νέο απόκτημα της Λαμίας ξεκίνησε την καριέρα του από την Κοριτίμπα και πέρασε τον Ατλαντικό το 2019, με προορισμό την Πορτογαλία και συγκεκριμένα τη Μαρίτιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 26χρονο (18.04.1998) Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Leonardo de Andrade Silva, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ρωσίας με την ομάδα της Χίμκι με την οποία κατέγραψε 11 συμμετοχές. Ο Andrade ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του στην Coritiba, ενώ το 2019 μετακόμισε στην Πορτογαλία και εντάχθηκε στη Maritimo. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ