Από τον Λεβαδειακό στην Αζαξιό ο Γιουσούφ

Από τον Λεβαδειακό στην Αζαξιό ο Γιουσούφ

Ο προπονητής του γαλλικού συλλόγου, Ολιβιέ Πανταλόνι, ανακοίνωσε την προσθήκη του 30χρονου επιθετικού, που πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Βοιωτίας.

Στη Γαλλία με τα χρώματα της Αζαξιό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Μοχάμεντ Γιουσούφ. Ο 30χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Λεβαδειακό και μετακομίζει πλέον μόνιμα στην Κορσική για χάρη της Αζαξιό. Τη μεταγραφή του Γιουσούφ μάλιστα ανακοίνωσε ο τεχνικός των Γάλλων, Ολιβιέ Πανταλόνι.

Ο βραχύσωμος επιθετικός από τις Κομόρες στην Ελλάδα εκτός από τον Λεβαδειακό αγωνίστηκε επίσης σε Εργοτέλη και Βέροια, ενώ στη Γαλλία έχει φορέσει τις φανέλες των Χάβρης, Βαν, Αμιάν και Κρετέιγ. Πλέον, επιστρέφει στην Κορσική και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ολιβιέ Πανταλόνι.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μοχάμεντ Γιουσούφ έπαιξε σε 23 παιχνίδια με τον Λεβαδειακό, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ σε 1.980 λεπτά συμμετοχής. Συγκεκριμένα, σκόραρε στη νίκη των Βοιωτών απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-2, αλλά και στην ήττα της ομάδας του Ανιγκό από την Ξάνθη με 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ