ΠΑΟΚ – Γάνδη 5-0

ΠΑΟΚ – Γάνδη 5-0

Ορεξάτος στο πρώτο του φιλικό ο ΠΑΟΚ, επικράτησε με 5-0 της Κ-23 της Γάνδης, σε αναμέτρηση που έγινε επί ολλανδικού εδάφους. Σκόρερ οι Μαουρίτσιο (45'), Λάμπρου (56'), Πέλκας (71'), Μυστακίδης (76') και Λημνιός (84').

Με διακριθέντα τον Μπαλογιάννη και με αρκετές «ρεζέρβες» στο δεύτερο ημίχρονο να βγάζουν «μάτια» ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν κέρδισε με 5-0 την Κ-23 της Γάνδης. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές 11αδες προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του μετά από τέσσερις ημερες σκληρής προετοιμασίας.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος παρατάχθηκε με τους Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Μάτος στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Μπαλογιάννη στο αριστερό και δίδυμο των στόπερ τους Μιχόγεβιτς και Κρέσπο. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής αγωνίστηκαν οι Μαουρίσιο – Κάνιας, με τον Ελ Καντουρί σε ρόλο επιτελικού και τους Μπίσεσβαρ (αριστερά) και Ζαμπά (δεξιά) στις πτέρυγες και τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν λίγες καλές στιγμές στο παιχνίδι τους για να μετουσιώσουν σε γκολ. Στο 28΄ο Μπίσεσβαρ με σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Κουλούρη όμως η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε άουτ. Στο 45′ είχαμε την καλή φάση του αγώνα. Ένα φανταστικό «τριγωνάκι» των, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ, μετατράπηκε σε γκολ από τον Βραζιλιάνο χαφ.

Η διάταξη του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του ματς

Στο δεύτερο ημίχρονο, φανέλες βασικών πήραν οι Σιαμπάνης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα και Μπαλογιάννης. Στη μεσαία γραμμή βρέθηκαν οι Χαρίσης, Σάκχοφ με τον Πέλκα μπροστά τους και τους Λημνιό (δεξιά) και Λάμπρου (αριστερά) στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μυστακίδης

Από τα πρώτα λεπτά υπήρξε μεγάλη διάθεση από τις ρεζέρβες του ΠΑΟΚ. Στο 57′ ο Λάμπρου εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην άμυνα της Γάνδης, «τσίμπησε» τη μπάλα και με ωραίο τελείωμα έγραψε το 2-0. Στο 72΄έγινε το 3-0 από τα πόδια του Πέλκα. Ο νεαρός μέσος από τον άξονα έπιασε ένα δυνατό φαλτσαριστό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας της Γάνδης. Στο 77′ έγινε το 4-0 με τον Μυστακίδη με γυριστό εναέριο σουτ. Το τελικό 5-0 γράφτηκε από τον Λημνιό στο 84΄ με ένα ωραίο σουτ.

ΓΚΟΛ: 1-0 Μαουρίσιο (45’), 2-0 Λάμπρου (57’), 3-0 Πέλκας (72’), 4-0 Μυστακίδης (76’), 5-0 Λημνιός (84’)

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης (Σιαμπάνης 46’), Μάτος (Κίτσιου 46’), Μιχόγεβιτς (Μαλεζάς 46’), Κρέσπο (Βαρέλα 46’), Μπαλογιάννης, Μαουρίσιο (Σάκχοφ 46’), Κάνιας (Χαρίσης 46’), Ελ Καντουρί (Πέλκας 46’), Μπίσεσβαρ (Λάμπρου 46’), Ζαμπά (Λημνιός 46’), Κουλούρης (Μυστακίδης 46’).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ