ΠΑΟΚ: Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στην Ολλανδία για τα μεταγραφικά

ΠΑΟΚ: Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στην Ολλανδία για τα μεταγραφικά

Αλλαγή δεδομένων στον ΠΑΟΚ, καθώς η υπόθεση του Τεέμους Πούκι φαίνεται πως παγώνει εκ' νέου με τον Γιώργο Σαββίδη να ψάχνει για επιθετικό πρώτης γραμμής. Μετά το παιχνίδι με την Γάνδη συζήτησαν οι Γιώργος Σαββίδης με τους Λουτσέσκου και Μίχελ για τα μεταγραφικά.

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ, καθώς το θέμα της απόκτησης του Τεέμου Πούκι ξανά μπαίνει στο ψυγείο. Οι ασπρόμαυροι που είχαν προφορικά συμφωνήσει με την πλευρά του έμπειρου επιθετικού τις τελευταίες ώρες  εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών, πέραν του 28χρονου Φιλανδού.

Αυτά τα μπρός πίσω του Δικεφάλου στην υπόθεση Πούκι έχουν ως αποτέλεσμα να αφήνουν πίσω την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας σε μια θέση που δείχνει να πονάει όσο στην ομάδα δεν βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Μπορεί οι Λουτσέσκου και Μίχελ να επιθυμούν την απόκτηση του Πούκι, όμως ο Γιώργος Σαββίδης, όπως λέγεται στην Τούμπα, δείχνει να έχει διαφορετική άποψη. Το μέλος της διοίκησης του Δικεφάλου και φέτος έχει ρόλο, λόγω και άποψη στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. Συμμετέχει σε όλα τα μεταγραφικά μίτινγκ της ομάδας, ενώ στις δύο μεταγραφές που έκαναν οι Θεσσαλονικείς, Χατσερίντι και Ζαμπά, είχε προσωπική συμβολή.

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει στα χέρια του μια λίστα με επιθετικούς ποδοσφαιριστές έχει ενημερωθεί ο Λούμπος Μίχελ, αλλά και ο Ράζναν Λουτσέσκου σήμερα (26/6). Αυτή η κινητικότητα που παρατηρείται θα φέρει πολύ σύντομα και κάποιο νέο μεταγραφικό απόκτημα στην Τούμπα.  Ίδωμεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ