Ο γιος του εκ των ιδρυτών της ΑΕΚ, Αιμίλιου Ιωνά, βρέθηκε στο Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (pics)

Ο γιος του εκ των ιδρυτών της ΑΕΚ, Αιμίλιου Ιωνά, βρέθηκε στο Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (pics)

Ο 89χρονος Θάνος Ιωνάς, γιος του Αιμίλιου Ιωνά, βρέθηκε στην «Opap Arena» συνοδευόμενος από τον εγγονό του που φέρει το ίδιο ονοματεπώνυμο με αυτόν.

Mία ιδιαίτερη επίσκεψη δέχθηκε το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ!

Ο 89χρονος Θάνος Ιωνάς, γιος του εκ των ιδρυτών της Ένωσης, Αιμίλιου Ιωνά, βρέθηκε στην «Opap Arena» συνοδευόμενος από τον εγγονό του που φέρει το ίδιο ονοματεπώνυμο με αυτόν.

Διαβάστε επίσης: «Σφήνα» Ολυμπιακού για Λορέντζο Μπράουν: Τι λένε στην Ισπανία για τον άσο της Μακάμπι που θέλει ο Παναθηναϊκός (vids)

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Μία επίσκεψη που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση δέχθηκαν σήμερα τα Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και Προσφυγικού Ελληνισμού. Ο 89χρονος Θάνος Ιωνάς, γιος του εκ των ιδρυτών της ΑΕΚ Αιμίλιου Ιωνά, βρέθηκε στην OPAP ARENA, συνοδευόμενος από τον εγγονό του που φέρει το ίδιο ονοματεπώνυμο με αυτόν.

Ο κ. Ιωνάς στάθηκε με συγκίνηση μπροστά στις προθήκες, στις οποίες υπήρχαν αναφορές στον σπουδαίο πατέρα του, και περιεργάστηκε με ενδιαφέρον και θαυμασμό την αναπαράσταση του καταστήματος αθλητικών ειδών «Ιωνάς-Δημόπουλος», στο οποίο είχε γίνει η ιδρυτική συνέλευση της ΑΕΚ στις 13 Απριλίου 1924. Είχε μάλιστα την ευκαιρία να θυμηθεί πολλές ιστορίες, ακόμα και από τα προπολεμικά χρόνια, όταν ήταν η «μασκότ» της ομάδας!

«Θυμάμαι ένα ταξίδι με τρένο στη Θεσσαλονίκη που με κρατούσε στην αγκαλιά του ο προπονητής της ομάδας Κώστας Νεγρεπόντης» έλεγε χαρακτηριστικά, ενώ συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν είδε φωτογραφίες του παλιού γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, με τις χαμηλές εξέδρες και τον χωμάτινο αγωνιστικό χώρο από τις δεκαετίες του 1940 και του 1950. Εξέφρασε επίσης την επιθυμία να παρακολουθήσει έναν αγώνα της ΑΕΚ στην OPAP ARENA».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ