Λάμπρου : «Θέλω να μείνω και να κερδίσω θέση στον ΠΑΟΚ»

Λάμπρου : «Θέλω να μείνω και να κερδίσω θέση στον ΠΑΟΚ»

Ο Λάζαρος Λάμπρου φιλοδοξεί να μείνει φέτος στον ΠΑΟΚ και να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Λάζαρος Λάμπρου έκανε χθες (26/6) στο φιλικό με την ομάδα Κ23 της Γάνδης το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας και ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο που αγωνίστηκε, στην άνετη επικράτηση με 5-0.

Ο νεαρός επιθετικός, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 από τον Ηρακλή, αλλά έμεινε 1,5 χρόνο δανεικός στον Πανιώνιο. Τώρα όμως θέλει να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ όπως δήλωσε στην Ολλανδία.

Για την προετοιμασία του Δικέφαλο επισήμανε: «Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Με βοηθούν και εμένα οι συμπαίκτες μου. Οι προπονήσεις είναι υψηλού επιπέδου. Είναι προετοιμασία, είναι ότι πρέπει για να φτάσουμε σε πολύ καλό επίπεδο».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την εμφάνιση του στο φιλικό με την Γάνδη: «Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου. Φυσικά είναι το πρώτο φιλικό, θέλω να δείξω πολλά περισσότερα, αλλά πάμε καλά».

Για το πρώτο του γκολ στο φιλικό με την Γάνδη: «Είναι καλός οιωνός πάντα».

Για το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες της Super League για τον ίδιο: «Στόχος μου είναι να παραμείνω στον ΠΑΟΚ. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις, στα φιλικά που θα γίνουν, θα δώσω ότι έχω και δεν έχω, ώστε να παραμείνω στον ΠΑΟΚ. Δεν κοιτάω άλλη ομάδα».

Για τον ανταγωνισμό στην θέση του: «Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, αλλά πιστεύω σε εμένα και πιστεύω πως θα τα καταφέρω».

Για τα ματς με την Βασιλεία: «Η Βασιλεία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει παράδοση στο Champions League. Παρόλα αυτά εμείς έχουμε εξίσου μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Πολύ καλούς παίκτες, ποιοτικούς και με την συνοχή που έχουμε, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Δείτε τις δηλώσεις του Λάμπρου :

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ