Στο Όστερμπεργκ, ο ΠΑΟΚ θα έχει και τον Πρίγοβιτς

Στο Όστερμπεργκ, ο ΠΑΟΚ θα έχει και τον Πρίγοβιτς

Ο αποκλεισμός των Σέρβων από την επόμενη φάση στο Μουντιάλ έφερε χαμόγελα στην Τούμπα καθώς θα μπορούν στον ΠΑΟΚ να υπολογίζουν στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για την προετοιμασία στο Όστερμπεργκ, αλλά και για στις αναμετρήσεις με τη Βασιλεία.

Η ήττα από την Βραζιλία και ο αποκλεισμός των Σέρβων από τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, φέρνει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς νωρίτερα στον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς που έψαχναν και ψάχνουν για επιθετικό, θα πορευτούν για τη συνέχεια με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο 28χρονος επιθετικός θα είναι διαθέσιμος, όχι μόνο για τις αναμετρήσεις με τη Βασιλεία, αλλά και για το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας του Δικεφάλου στο Όστερμπεργκ.

Οι ασπρόμαυροι, σε καθημερινή βάση, μιλούσαν με τον διεθνή επιθετικό για να δουν πως θα διαχειριστούν την κατάσταση ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Από την στιγμή που το Μουντιάλ τελείωσε για τον Πρίγιοβιτς από την Παρασκευή και για δύο εβδομάδες θα ξεκουραστεί και με τον ερχομό της αποστολής από Χορστ θα ενσωματωθεί και ο ίδιος στην ομάδα.

Ο Πρίγιοβιτς, όπως είπε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, δεν θα χρειαστεί πολλές ημέρες για να ξεκουραστεί, ενώ δεν θα είναι πίσω σε φυσική κατάσταση καθώς με την Εθνική Σερβίας δούλεψε πολύ σ’ αυτό το κομμάτι. Ο έμπειρος επιθετικός θέλει πολύ να συμμετάσχει στα παιχνίδια με την Βασιλεία, καθώς η Ελβετία είναι γι’ αυτόν η δεύτερη πατρίδα, καθώς εκεί γεννήθηκε και θέλει να πιάσει μια καλή απόδοση για να δείξει ότι άξιζε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής με την Εθνική Σερβίας, αλλά και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ