Άρης : Ραντεβού Ερέρα – Διαμαντόπουλου

Άρης : Ραντεβού Ερέρα – Διαμαντόπουλου

Συνάντηση αρκετών ωρών ανάμεσα στον Ισπανό τεχνικό και τον νέο αθλητικό διευθυντή για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη.

Ένα από τα πρώτα πράγματα στην ατζέντα του νέου αθλητικού διευθυντή του Άρη, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, ήταν να συναντηθεί και με τον τεχνικό της ομάδας, Πάκο Ερέρα. Η κουβέντα ανάμεσα στους δυο άντρες κράτησε αρκετές ώρες και οι δυο τους έθεσαν επί τάπητος θέματα που έχουν να κάνουν με τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν με ξένους ποδοσφαιριστές, ο Ερέρα ενημέρωσε τον Διαμαντόπουλο για τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει κάνει ο ίδιος επαφές, καθώς θεωρεί ότι ταιριάζουν στο αγωνιστικό στυλ που θέλει να περάσει στον Άρη.

Ακόμα, οι δυο άντρες συζήτησαν και το θέμα των αποχωρήσεων από το νυν ρόστερ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αθλητικός διευθυντής θα είναι αυτός που μέσα στις επόμενες μέρες θα αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ