ΑΕΚ : Γαλλικά σενάρια για τον Μεξέρ της Ρεν

ΑΕΚ : Γαλλικά σενάρια για τον Μεξέρ της Ρεν

Γαλλικό δημοσίευμα μπλέκει την ΑΕΚ με την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Ρεν, Μεξέρ.

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον κεντρικό αμυντικό της Ρεν, Μεξέρ, αποκαλύπτει γαλλικό δημοσίευμα. Ο Έντσον Αντρέ Σιτό, όπως είναι το πλήρες όνομα του 42 φορές διεθνή στόπερ, είναι από τη Μοζαμβίκη, 29 ετών, έχει ύψος 1,88μ και έχει συμβόλαιο με το γαλλικό σύλλογο, στον οποίο πρόσφατα μετακόμισε ο Γιάκομπ Γιόχανσον, για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Μεξέρ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μαπούτο (σύλλογος της πατρίδας του από τον οποίο και ξεκίνησε την καριέρα του), Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (δεν έπαιξε σε κανένα επίσημο παιχνίδι καθώς δόθηκε δανεικός), Ολιανένσε (49 συμμετοχές) και Νασιονάλ (61 συμμετοχές-2 γκολ), προτού μετακομίσει στη Ρεν το καλοκαίρι του 2014. Με το σύλλογο της Βρετάνης μετράει 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει και 6 γκολ. Εφέτος έπαιξε σε 20 αγώνες δίχως να βρει δίχτυα.

Προτεραιότητα, όμως, για το κέντρο άμυνας της πρωταθλήτριας Ελλάδας παραμένει ο Μάριος Οικονόμου, τον οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να έχει μαζί του ως τις 2 Ιουλίου, όταν και η ομάδα θα αναχωρήσει για το Κίελτσε της Πολωνίας προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Να υπενθυμιστεί πως σήμερα το απόγευμα στα Σπάτα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

https://youtu.be/G5yjV-_HHTE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ