«Ο Ολυμπιακός θέλει 5 εκατ. ευρώ για τον Ομάρ»

«Ο Ολυμπιακός θέλει 5 εκατ. ευρώ για τον Ομάρ»

Η Γκαζέτα Ντέλο Σπορτ αναφέρει πως η Μπολόνια θα ήθελε την απόκτηση του Ελαμπντελαουί, αλλά επισημαίνει πως ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον Νορβηγό μπακ με 5 εκατ. ευρώ.

Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Γκαζέτα Ντέλο Σπορτ αναφέρει πως η Μπολόνια είναι σε αναζήτηση δεξιού μπακ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, επισημαίνοντας μάλιστα πως μια από τις επιλογές των ροσομπλού είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Η ιταλικλή εφημερίδα πάντως προσθέτει πως η μεταγραφή δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί, επειδή ο Ολυμπιακός ζητά 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη.

«Η Μπολόνια ψάχνει δεξί μπακ και είναι σε συζητήσεις με κάποιους παίκτες. Μια από τις επιλογές που αρέσουν στην διοίκηση της ομάδας είναι ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί. Η μεταγραφή όμως είναι δύσκολο να γίνει λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της ελληνικής ομάδας. Αν η Μπολόνια ζητήσει τον παίκτη, ο Ολυμπιακός θα απαιτήσει 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του. Αυτό το ποσό είναι πολύ μεγάλο για την Μπολόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική εφημερίδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ