«Προς παραμονή στον Ολυμπιακό ο Ένγκελς»

«Προς παραμονή στον Ολυμπιακό ο Ένγκελς»

Ο Μπιορν Ένγκελς αναμένεται να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα βελγικής ιστοσελίδας.

Ο Μπιορν Ένγκελς είναι ο μοναδικός Βέλγος που οδεύει προς παραμονή στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με σημερινό (28/06) δημοσίευμα της Het Laatste Nieuws.

Η βελγική ιστοσελίδα κάνει λόγο για βέβαιη αποχώρηση των Οτζίτζα Οφόε και Σίλβιο Προτό, την ώρα που η φυγή του άλλου Βέλγου, Γκιγιόμ Ζιλέ, έχει επισημοποιηθεί ήδη. Ωστόσο, αναφέρει ότι ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός εντέλει πρόκειται να παραμείνει στο Λιμάνι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τους «ερυθρόλευκους» να παρουσιάζονται αποφασισμένοι να του δώσουν μία επιπλέον ευκαιρία να αποδείξει την αξία του.

Όσο για το πρόσφατο ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον ποδοσφαιριστή, την Τετάρτη (27/06) ο πρόεδρος της βελγικής ομάδας, Μαρκ Κούκε, ανέφερε πως ήταν ψεύτικο και ότι χρησιμοποιήθηκε για να πιεστεί η ΑΕΚ να παραχωρήσει τον Όγκνιεν Βράνιες.

O Ένγκελς πραγματοποίησε 17 εμφανίσεις και πέτυχε 3 γκολ τη φετινή σεζόν στη Super League, ωστόσο η απόδοσή του δεν ανταποκρίθηκε στις βλέψεις των Πειραιωτών, οι οποίοι τον απέκτησαν έναντι 7.000.000 ευρώ από την Μπριζ το περασμένο καλοκαίρι. Ο Βέλγος στόπερ γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της τελευταίας, η οποία αποτελεί και τη μοναδική ομάδα στην οποία είχε αγωνιστεί πριν τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ