Πάει Ρέντη σήμερα ο Εμενίκε

Πάει Ρέντη σήμερα ο Εμενίκε

Ο Νιγηριανός φορ θα πάει σήμερα στου Ρέντη και θα μιλήσει με τον Λεμονή και τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των «ερυθρόλευκων»

Ο Εμάνουελ Εμενίκε επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης στην Ελλάδα και σήμερα αναμένεται να δώσει το παρών στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο διεθνής επιθετικός ήταν τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία και εξετάστηκε από δικό του γιατρό στο γόνατο, ακολουθώντας και σχετικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Νιγηριανός στράικερ θα έχει συνομιλία με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο αλλά και με τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος, Τάκη Λεμονή, για το θέμα του τραυματισμού του και τα όσα έκανε στη γειτονική χώρα.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Εμενίκε δε θα βρίσκεται στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο διεθνής φορ είναι εκτός προπονήσεων εδώ και δέκα μέρες (το διάστημα που ήταν στην Ιταλία) κι ακόμα και να ήταν έτοιμος να προπονηθεί σήμερα με την ομάδα, ο Λεμονής δεν θα τον υπολόγιζε για το σαββατιάτικο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ