Μυστακίδης: «Δεν το έβαλα κάτω»

Μυστακίδης: «Δεν το έβαλα κάτω»

Ο Γιάννης Μυστακίδης με δηλώσεις του στην κάμερα του PAOK TV μίλησε για την επιστροφή του στην ομάδα για τους στόχους που έχει βάλει σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και για τις αναμετρήσεις με την Βασιλεία.

Ο Γιάννης Μυστακίδης από την πρώτη ημέρα που επέστρεψε στην Τούμπα ήταν αρκετά χαρούμενος και ειδικά όταν του ανακοινώθηκε ότι θα ακολουθήσει την αποστολή για το Χορστ. Ο Έλληνας άσος του Δικεφάλου με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην εξέλιξη της προετοιμασίας στην επάνοδό του μετά τον τραυματισμό του, στους στόχους της ομάδας, αλλά και στις φιλοδοξίες του

«Πέρσι ήταν τελείως διαφορετικά. Βρισκόμουν εδώ από έναν δύσκολο τραυματισμό. Ήταν πολύ διαφορετικά για εμένα, δούλευα πάνω στο κορμί μου για να επανέλθω. Κάθε προετοιμασία είναι μία καινούργια αρχή. Φέτος έχουμε νέους στόχους, με πιο πολύ σοβαρότητα για να πετύχουμε όλους τους στόχους, αλλά και τους προσωπικούς».

Για την επάνοδό του μετά τον τραυματισμό: «Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου, έχω βγει πιο ώριμος και δυνατός από αυτό. Δεν το έχω βάλει στιγμή κάτω. Δουλεύω συνέχεια στις αδυναμίες μου. Από την πρώτη στιγμή έχω ανθρώπους δίπλα μου που με στηρίζουν. Έχω φτάσει στο επίπεδο που ήμουν και θέλω να το ξεπεράσω. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος. Πέρσι μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Παναθηναϊκός να βρω τα πατήματά μου, να πάρω ψυχολογία. Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για μένα».

Για το γεγονός ότι βρέθηκε απέναντι στον Πασχαλάκη, την εστία του οποίου προσπάθησε να παραβιάσει ως αντίπαλος: «Τα έδωσα όλα σαν επαγγελματίας, ήταν πολύ δύσκολο να παίζω με τους συμπαίκτες μου αλλά δεν το σκεφτόμουν καν».

Για την φετινή σεζόν: «Κάθε χρόνο έχουμε καινούργιους στόχους. Ο πρωταρχικός είναι οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ. Το έχουμε πάρει ζεστά, πολύ σοβαρά, είναι δύσκολο αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Τα ματς με Βασιλεία θα είναι δύσκολα, αλλά ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο μεγαλώνει και αυτές τις ομάδες τις βλέπει κατάματα».

Για την ζωή εκτός των προπονήσεων στην Ολλανδία: «Η σημασία της κάθε προετοιμασίας είναι να δέσει η ομάδα. Να έρθει κάθε ποδοσφαιριστής κοντά. Παίζουμε διάφορα παιχνίδια και το σημαντικό είναι να παίζουμε ο ένας για τον άλλον».

Για τον Κίτσιου: «Είναι το καλύτερο δωμάτιο. Με βοηθάει, μιλάμε καθημερινά είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Χάνει στο πινκ πονγκ και έχει χάσει το μέτρημα».

Για την ομάδα που υποστηρίζει στο Μουντιάλ: «Βραζιλία θα έλεγα από Αμερική, που είναι η αγαπημένη μου ομάδα, αλλά λόγω Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορώ να μην υποστηρίξω την Πορτογαλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ