Νάτσο Βιδάλ για Ολυμπιακό, Ομάρ για Μπολόνια! (vids)

Νάτσο Βιδάλ για Ολυμπιακό, Ομάρ για Μπολόνια! (vids)

Οι Ισπανοί στέλνουν στον Πειραιά τον δεξιό μπακ της Βαλένθια, που απασχόλησε τον Ολυμπιακό τον Γενάρη και οι Ιταλοί επιμένουν για Ομάρ και Μπολόνια!

Έναν παίκτη που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο επαναφέρουν στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο οι Ισπανοί, με τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική Χερσόνησο να στέλνουν στον Πειραιά τον Νάτσο Βιδάλ της Βαλένθια!

Πρόκειται για τον 23χρονο δεξιό μπακ των «Νυχτερίδων», ο οποίος πριν από λίγους μήνες είχε φτάσει μια ανάσα από τη μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους. «Ο Ολυμπιακός έχει ρωτήσει τη Βαλένθια για τον Νάτσο Βιδάλ, για τον οποίο ενδιαφέρεται επίσης η Σπόρτινγκ Χιχόν, αλλά και η Λεγκανές. Η Χιχόν έχει το πλεονέκτημα ότι έχει στον πάγκο της τον παλαίμαχο άσο της Βαλένθια, Ρούμπεν Μπαράχα, αλλά η Λεγανές έχει το μεγάλο ατού ότι αγωνίζεται στην Πριμέρα. Από το εξωτερικό έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί.

Ο Βιδάλ αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει και στο αριστερό. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 9 συμμετοχές με τα χρώματα της Βαλένθια και έβγαλε 1 ασίστ σε 626 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=J3H42rkwbwQ

Παράλληλα, στην Ιταλία γράφουν ότι η Μπολόνια «τσεκάρει» τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τον Νορβηγό μπακ να βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Φιλίπο Ιντζάγκι. «Οι Ροσομπλού ενδιαφέρονται για τον Φεντερίκο Ματιέλο, ωστόσο, στη λίστα τους υπάρχει και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Πρόκειται για τον Νορβηγό μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μάντσεστερ Σίτι και μεταξύ άλλων έχει περάσει από την Φέγενορντ. Οι άνθρωποι της Μπολόνια εξετάζουν ζεστά την περίπτωσή του, αλλά πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Φεντερίκο Ματιέλο», γράφουν χαρακτηριστικά.

Ο Ελαμπντελαουί τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 27 παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ