Πατέρας Οικονόμου : «Αυτός είναι ο λόγος που ο Μάριος επέλεξε την ΑΕΚ»

Πατέρας Οικονόμου : «Αυτός είναι ο λόγος που ο Μάριος επέλεξε την ΑΕΚ»

Ο πατέρας του Μάριου Οικονόμου εξήγησε τον λόγο που ο γιος του επέλεξε να αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Μάριου Οικονόμου, με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό να κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Για τη μεταγραφή του πρώην παίκτη της Μπολόνια μίλησε ο πατέρας του, Γιώργος Οικονόμου.

Ο πατέρας του Μάριου Οικονόμου τόνισε στην εφημερίδα Livesport τους λόγους για τους οποίους ο γιος του επέλεξε να αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Ο Μάριος είχε τρεις επιλογές: να μείνει στην Μπολόνια, να δεχθεί πρόταση από άλλη ιταλική ομάδα, την οποία θα μου επιτρέψετε να μην αναφέρω ή να πάει στην ΑΕΚ. Επέλεξε να δεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ. Του είπα ότι θα δεχθεί αμφισβήτηση από την αρχή, ότι η πίεση είναι μεγάλη και πως θα πρέπει να αποδείξει την αξία του. Μου απάντησε ότι θέλει να ρισκάρει, να έρθει στην ΑΕΚ, με ξεκάθαρη και απόλυτα συνειδητή, καθώς, εκτός των άλλων θεωρεί μεγάλη πρόκληση τη συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης. Πάντως ήθελε, όπως μου είπε, να κουνήσει σεντόνι και θέλει πολύ να το κάνει με την ΑΕΚ. Πρέπει, βέβαια, να δουλέψει πολύ και να πάνε όλα αυτά από την αρχή, γιατί έχει δύσκολη αποστολή», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Βράνιες έφυγε έπειτα από πολύ καλή σεζόν με την ΑΕΚ, αλλά για μένα ο Μάριος έχεις τις δυνατότητες να παίξει. Και ποιοτικά μπορεί να φανεί καλύτερος του Βράνιες, αλλά αυτό θα χρειαστεί να το δείξει. Εύχομαι να τα καταφέρει, αν και έχει δύσκολη αποστολή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ