ΑΕΚ : Συμβόλαιο μέχρι το 2021 έχει υπογράψει ο Οικονόμου

ΑΕΚ : Συμβόλαιο μέχρι το 2021 έχει υπογράψει ο Οικονόμου

Το deal αλά… Λιβάγια της ΑΕΚ με τον Έλληνα στόπερ.

Ο Μάριος Οικονόμου ανήκει και επίσημα στο δυναμικό της ΑΕΚ, με τον διεθνή στόπερ να κάνει μάλιστα χθες και την πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα. Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Οικονόμου από την Μπολόνια με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη «δέσει» τον παίκτη για δύο χρόνια ακόμα! Πάντα στην περίπτωση που αποφασίσουν να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα για την αγορά του.

Πέρα από το συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, ο Έλληνας αμυντικός έχει υπογράψει και ένα ακόμα, που ξεκινά από το καλοκαίρι του 2019 και ολοκληρώνεται το 2021! Κάτι που φέρνει απόλυτα στο χέρι της ΑΕΚ την παραμονή του στην ομάδα. Αν δηλαδή η ΑΕΚ καταβάλει στην Μπολόνια 1 εκατομμύριο ευρώ ο Οικονόμου γίνεται αυτόματα δικός της, χωρίς να υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω διαπραγμάτευση. Μια συμφωνία δηλαδή αντίστοιχη με εκείνη που έκανε πέρυσι με την Λας Πάλμας για τον Μάρκο Λιβάγια.

Στην Ένωση πιστεύουν πολύ στην περίπτωση του Οικονόμου, εκτιμώντας πως μπορεί να αποτελέσει βασική μονάδα της ΑΕΚ που χτίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Που είναι και ο άνθρωπος που επέλεξε τον 26χρονο στόπερ. Γι’ αυτό και προχώρησαν σε μια τέτοια συμφωνία, που φέρνει το θέμα της απόκτησης του Οικονόμου αποκλειστικά στα χέρια των Κιτρινόμαυρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ