Στον Βασιλειάδη με πρόταση για 14 ομάδες

Στον Βασιλειάδη με πρόταση για 14 ομάδες

Η Super League απέρριψε το σχέδιο για πρωτάθλημα με 12 ΠΑΕ την περίοδο 2019-20.

Με πρόταση για πρωτάθλημα 14 ομάδων την περίοδο 2019-20 θα πάει στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, η Super League.

Στο συμβούλιο του συνεταιρισμού που έγινε την Παρασκευή, απορρίφθηκε η πρόταση για πρωτάθλημα με 12 ΠΑΕ που κατέθεσε ο υφυπουργός. Αναμένεται πλέον, η αντίδραση του Γιώργου Βασιλειάδη που έχει δηλώσει ότι δεν δέχεται άλλη πρόταση πέραν από αυτή που έχει καταθέσει.

Η απόφαση για 14 ομάδες είναι ομόφωνη όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας. «Το περιβάλλον του Βασιλειάδη, αυτό που του εισηγήθηκε την ιστορία αυτή αρχικά με 20 και μετά με 10 και με 12 ομάδες, είναι εκτός της ποδοσφαιρικής λογικής. Αν απορριφτεί το πλάνο από τον Γ. Βασιλειάδη θα προχωρήσουμε με 16 και θα δούμε τι θα κάνουμε με τις άστεγες ΠΑΕ».

Επίσης έκανε γνωστό, ότι για την περίοδο 2019-20 η πρόταση προβλέπει για πρωτάθλημα Super League 2 με 12 ομάδες ενώ όσον αφορά τη Γ’ Εθνική θα αποφασίσει η ΕΠΟ, για την ονομασία και τον αριθμό των ομάδων. «Υπήρχε ένας συγκερασμός απόψεων. Εμείς υποχωρήσαμε από 16 σε 14, να υποχωρήσει και ο υφυπουργός από 12 σε 14» πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας που τόνισε ότι θα αποφασίσουν η Super League με τη Football League για το πώς οι 16 ομάδες στο τέλος της περιόδου θα γίνουν 14.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ