«Πόρτα» από Βασιλειάδη σε Λίγκα και… συνάντηση

«Πόρτα» από Βασιλειάδη σε Λίγκα και… συνάντηση

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού απάντησε σκωπτικά στο αίτημα της Λίγκας για συνάντηση, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα πλέον για να διαπραγματευτούν από τη στιγμή που απέρριψαν τη δική του πρόταση για αναδιάρθρωση, ωστόσο, δέχεται να τους δει την Δευτέρα για να… απολογηθούν.

Επιστολή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σούπερ Λίγκας, Βασίλη Γκαγκάτση, με την οποία ενημερώνει τον συνεταιρισμό ότι δεν υπάρχει τίποτα πλέον για να διαπραγματευτούν από τη στιγμή που απέρριψαν τη δική του πρόταση για αναδιάρθρωση απέστειλε ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ωστόσο, ενημέρωσε τους ανθρώπους της Λίγκας ότι δέχεται να τους συναντήσει την ερχόμενη Δευτέρα στα γραφεία της ΓΓΑ, για να… απολογηθούν για την απόφασή τους να απορρίψουν την πρότασή του.

Αναλυτικά η επιστολή του Βασιλειάδη:

Αξιότιμε κύριε Διευθύνοντα

«Έλαβα γνώση του αιτήματός σας προς συνάντηση. Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας αντιπαρέρχομαι τα όσα προσβλητικά έχουν διαρρεύσει από τη συνεδρίαση του οργάνου σας περί εκβιασμών κτλ.

Η πρόταση που σας μετέφερα την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και την οποία συζητήσαμε εκτενώς, ήταν σαφής και εντός συγκεκριμένου πλαισίου. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή δεν έγινε αποδεκτή, γεγονός απολύτως σεβαστό στο πλαίσιο του αυτοδιοίκητου. Ελπίζω ότι αντίστοιχα σεβαστό γίνεται και το γεγονός ότι το πλαίσιο, για οποιαδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο αρωγή εκ μέρους της Πολιτείας, γίνεται με τους όρους που η ίδια ορίζει.

Υπό αυτό το πρίσμα, μολονότι δεν μπορώ να βρω τον λόγο μιας νέας συνάντησης, αποδέχομαι το αίτημά σας και σας καλώ στα γραφεία της ΓΓΑ τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, για να με ενημερώσετε και επίσημα για την απόρριψη της προτάσεώς μου.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

Γιώργος Βασιλειάδης.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ