Λουτσέσκου: «Έρχεται ο Πρίγιοβιτς, θέλουμε επιθετικό»

Λουτσέσκου: «Έρχεται ο Πρίγιοβιτς, θέλουμε επιθετικό»

Ο Ρουμάνος τεχνικός με νέες του δηλώσεις αναφέρθηκε στην άφιξη του Πρίγιοβιτς στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ συνεχίσει να αναζητά επιθετικό.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου αναφέρθηκε στην επιστροφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά και στην αναζήτηση επιθετικού. «Ο Πρίγιοβιτς θα είναι έτοιμος. Εννιά ημέρες διακοπών δεν θα του κοστίσουν κάτι σε φυσική κατάσταση. Είμαι χαρούμενος για το ότι θα βρεθεί μαζί μας στην ομάδα ήθελε να είναι εδώ από την πρώτη ημέρα που αποκλείστηκε η Σερβία. Το ότι έρχεται ο Πρίγιοβιτς δεν σημαίνει πως δεν ψάχνουμε επιθετικό».

Στη συνέχεια σχολίασε την εμφάνιση του Ελ Καντουρί λέγοντας τα εξής: «Είναι σημαντική μέρα για αυτόν γιατί ξέρει πως αν επιτεθεί προς την εστία ξέρει πως μπορεί να σκοράρει. Είμαι χαρούμενος επίσης για τους Πέλκα Λάμπρου και Ζαμπά. Γενικότερα υπάρχει το γκρουπ των πιο νέων ηλικιακά και των πιο μεγάλων. Οι μεγάλοι δυσκολεύονται περισσότερο σε αυτό το διάστημα αλλά θα τους φέρουμε όλους στο ίδιο επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ