ΑΕΚ : Στη λίστα ΜακΚλάρεν και Γιόχανσον

ΑΕΚ : Στη λίστα ΜακΚλάρεν και Γιόχανσον

Τις περιπτώσεις των Τζέιμι ΜακΚλάρεν και Άρον Γιόχανσον κοιτάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού μετά την αποχώρηση του Σέρχιο Αραούχο, καθώς στο ρόστερ υπάρχουν μόνο ο Μάρκο Λιβάγια και ο Γιώργος Γιακουμάκης. Στα γραφεία της Ένωσης φτάνουν δεκάδες προτάσεις για επιθετικούς καθημερινά, όμως τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει είναι του Τζέιμι ΜακΚλάρεν και του Άρον Γιόχανσον.

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση σέντερ φορ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εζεκιέλ Πόνσε, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο στόχο του Μαρίνου Ουζουνίδη. Η περίπτωση του ΜακΚλάρεν αρέσει στους ανθρώπους της Ένωσης και μόνο αν πάρουν αρνητική τροπή οι διαπραγματεύσεις μαζί του θα κινηθεί για τον Γιόχανσον.

Ο ΜακΚλάρεν είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας, και βρέθηκε μάλιστα με την αποστολή των καγκουρό στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Είναι 25 χρονών κι ανήκει στην γερμανική Νταρμσταντ, με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια. Πέρσι αγωνίστηκε κι ως δανεικός στη Χαρτς όπου σε 23 συμμετοχές συνολικά και με τις δύο ομάδες είχε 8 γκολ.

Από την άλλη η εναλλακτική επιλογή της ΑΕΚ, ο Άρον Γιόχανσον είναι Αμερικανός και ανήκει στη Βέρντερ Βρέμης όπου είχε 15 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ. Του Γιόχανσον μοιάζει να είναι πιο εύκολη η μεταγραφή στην Ένωση, καθώς δεν υπολογίζεται από τη γερμανική ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ