Μπάσιμο της ΑΕΚ για Γιάγιαλο (vid)

Μπάσιμο της ΑΕΚ για Γιάγιαλο (vid)

Σφήνα στην Τουλούζ φαίνεται να μπαίνει η ΑΕΚ που κινείται για τον κεντρικό χαφ της Παλέρμο, Μάτο Γιάγιαλο.

Με το θέμα του επιθετικού και δει του Εζέκιελ Πόνσε να έχει πει στην τελική του ευθεία, ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ένωσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Επόμενες κινήσεις αφορούν τις θέσεις που έχουν πληγεί περισσότερο από τις αποχωρήσει παικτών. Δηλαδή του ακραίου επιθετικού και του κεντρικού χαφ.

Για το κέντρο της μεσαίας γραμμής η ΑΕΚ λοιπόν φαίνεται να κινείται για την απόκτηση του Μάτο Γιάγιαλο της Παλέρμο. Για τον 30χρονο μέσο έχει κινηθεί και η Τουλούζ που είδε όμως την πρόταση ύψους 1,3 εκατ. ευρώ να απορρίπτεται από τους Ιταλούς που ζητούν 25 εκατ. Ποσό σίγουρα αρκετά υψηλό αλλά όχι και απαγορευτικό για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Στα συν της υπόθεσης είναι το γεγονός πως ο παίκτης βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και η Παλέρμο κινδυνεύει να τον χάσει τσάμπα, ενώ στα πλην είναι το ενδιαφέρον της Τουλούζ που προέρχεται από το σαφώς καλύτερο και πιο… λαμπερό Championat.

Ο Γιάγιαλο στα 30 του είναι διεθνής με την Εθνική Βοσνίας (7 συμμετοχές), ενώ έχει αγωνιστεί στις Σαράγεβο, Σιένα, Ριέκα, Σλάβεν Μπελούπο, Κολωνία και Παλέρμο που είναι και η ομάδα στην οποία αγωνίζεται. Είναι ένας δυναμικός χαφ που αγωνίζεται ως κεντρικός και αμυντικός μέσος και έχει εμπειρία από πρωταθλήματα όπως η Bundesliga και η Serie A.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ