Το «ναι» του Βέρνμπλουμ, ο ΠΑΟΚ και ο ρόλος του Σαββίδη

Το «ναι» του Βέρνμπλουμ, ο ΠΑΟΚ και ο ρόλος του Σαββίδη

Η βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ στον Βέρνμπλουμ, το... 2ετές συμβόλαιο που θέλει ο Σουηδός, ο παράγοντας «οικογένεια», το «όχι» στην Τραμπζονσπόρ και η ανοιχτή πρόταση της Γκέτεμποργκ.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ. Από to10.gr διαβάσατε πριν λίγες ημέρες τις επαφές με τον εκπρόσωπο του Σουηδού μέσου στη Θεσσαλονίκη, όπως και το γεγονός ότι δεν βρέθηκε η χρυσή τομή. Με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή να είναι αναποφάσιστος, αναφορικά με το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο ατζέντης του επιβεβαίωσε στη Σουηδία το αποκλειστικό ρεπορτάζ του to10.gr, αλλά παράλληλα εξήγησε ότι ο πελάτης του δεν έχει αποφασίσει ακόμη πού θα συνεχίσει την καριέρα του, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι προτάσεις που έχει στα χέρια του είναι πολλές και σημαντικές. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι αυτή του ΠΑΟΚ είναι η πιο υψηλή από όλες.

Γιατί δεν υπογράφει ακόμη, λοιπόν στον Δικέφαλο; Η απάντηση δεν είναι απλή. Για την ακρίβεια, είναι πολλά τα «αλλά» στο μυαλό του Βέρνμπλουμ. Κατ’ αρχάς, παίζει σημαντικό ρόλο το σχολείο των παιδιών του, αλλά και το γεγονός πως όπου πάει, θέλει να είναι μαζί με την οικογένειά του. Ο Βέρνμπλουμ και η γυναίκα του, Νίνα, έχουν εικόνα για τη συμπρωτεύουσα, έχουν ρωτήσει τους εν Ελλάδι Σουηδούς και συνεχίζουν να διατηρούν τις επιφυλάξεις τους!

Μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, η πρόταση που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ στον ποδοσφαιριστή υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις του. Για την ακρίβεια, το ραντεβού του Γιώργου Σαββίδη με τον ατζέντη του, έγινε σαφές ότι για τον Δικέφαλο δεν τίθεται θέμα χρημάτων, καθώς θέλει να αποκτήσει με κάθε τρόπο τον παίκτη, τον οποίο θεωρεί «κλειδί» στην  προσπάθεια κατάκτησης του φετινού τίτλου.

Ενώ λέγεται ότι υπάρχει ευελιξία και στο θέμα του 3ου χρόνου. Αλλά είπαμε, το θέμα δεν είναι οικονομικό. Εχει να κάνει κυρίως με το κατά πόσο η οικογένεια του 32χρονου χαφ θα αποφασίσει ότι η Θεσσαλονίκη είναι η ιδανική πόλη για να συνεχίζουν τη ζωή τους.

Επιπλέον, ο Βέρνμπλουμ αποκάλυψε πρόσφατα πως όπου κι αν πάει, σκοπεύει να υπογράψει 2ετές συμβόλαιο. Ο λόγος; Ο ίδιος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη σύζυγό του ότι σε δύο χρόνια θα επιστρέψουν στη Σουηδία, ώστε τα παιδιά τους να ξεκινήσουν σχολείο στη χώρα τους και να λάβουν τη σουηδική εκπαίδευση!

Αυτή την παράμετρο την αποκάλυψε πρόσφατα ο αθλητικός διευθυντής της Γκέτεμποργκ, Ματς Γκρεν. Και όχι τυχαία, καθώς η ομάδα της 2ης μεγαλύτερης πόλης της Σουηδίας, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον παίκτη! Πρόταση που δεν αφορά μόνο συμβόλαιο για να παίξει ποδόσφαιρο (για όσα χρόνια θέλει) στην Γκέτερμποργκ, αλλά του προσφέρεται και θέση στο οργανόγραμμα του συλλόγου, για όταν αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Οπως προκύπτει, μάλιστα, η Γκέτερμποργκ έχει «δεσμεύσει» προφορικά τον Βέρνμπλουμ, ώστε όταν επιστρέψει στο σουηδικό ποδόσφαιρο, να το κάνει για την ομάδα που ο 32χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του. Με τον ίδιο να παραδέχεται σε πρόσφατη συνέντευξή του πως η επιστροφή είναι σχεδόν σίγουρη. Αλλά όχι τώρα. Σε δύο χρόνια…

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, τώρα, η μία φέρεται να ήταν από την Τράμπζονσπορ. Αφορούσε συμβόλαιο 2 χρόνων (1+1), με συνολικές απολαβές 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ο Βέρνμπλουμ και η γυναίκα του δεν θέλουν να μετακομίσουν στην Τραπεζούντα και το θέμα «έκλεισε».

Οσο για το πού θα πάει; Από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα πάρει την οριστική απόφασή του. Αφού ολοκληρώσει τις διακοπές του με την οικογένειά του (στην Τουρκία), θα πει το «ναι» σε μια από τις ομάδες που του έχουν καταθέσει προτάσεις. Με τον ΠΑΟΚ να έχει σοβαρές πιθανότητες, και για οικονομικούς λόγους, αλλά και λόγω της προσέγγισης από την πλευρά Σαββίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ