ΠΑΟΚ : Τα ιδιαίτερα και οι παραινέσεις Λουτσέσκου σε Ενρίκε

ΠΑΟΚ : Τα ιδιαίτερα και οι παραινέσεις Λουτσέσκου σε Ενρίκε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, αποφάσισε να μιλήσει στον Πέδρο Ενρίκε ζητώντας του να χαλαρώσει, να «βγάλει» την ποιότητα που έχει και να μην απογοητεύεται εύκολα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου τις τελευταίες ημέρες βλέπει έναν Ενρίκε αρκετά πιεσμένο που θέλει να δείξει πράγματα, όμως το άγχος που τον διακατέχει δεν τον αφήνουν να βγάλει την ποιότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, μετά το τέλος της προπόνησης, κράτησε λίγο παραπάνω τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στο γήπεδο, προκειμένου να του κάνει μάθημα τακτικής, αλλά και να του μιλήσει για να του τονώσει την ψυχολογία ενόψει και του φιλικού με τη Νόρτζελαντ.

Ο 49χρονος προπονητής, μαζί με δυο από τους βοηθούς του, του εξήγησε τι ακριβώς θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο. «Πέδρο, έχεις ποιότητα και το έχεις αποδείξει. Θέλω, όμως, να αποβάλλεις το άγχος. Δεν θέλω να απογοητεύεσαι αν δεν σου βγαίνει κάτι. Συνέχισε να προσπαθείς και φρόντισε όταν η ομάδα αμύνεται να έχεις γρήγορες επιστροφές». Ο Λουτσέσκου ελπίζει πως από το φιλικό με τη Νόρτζελαντ θα δει έναν διαφορετικό Πέδρο Ενρίκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ